Reklama

Reklama

Byl jednou jeden... člověk

(seriál)
  • Francie Il était une fois... l'homme (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Animované dějiny světa ve slavném francouzském seriálu pro děti aneb Co byste měli vědět o své minulosti. (oficiální text distributora)

Recenze (190)

Dudek 

všechny recenze uživatele

''Byl jednou jeden...'' je rozhodně nejlepší dokumentární série, jaká kdy byla natočena. Vědomosti jsou nám podávány zajímavou a zábavnou cestou, neboť vše je vloženo do poutavého animovaného příběhu. Byl jednou jeden člověk je spolu s vynálezcem ta zajímavější čast, Život se mi líbil jen když jsem byl menší a pořad sledoval v Jů a Hele... ()

fanda_filmu 

všechny recenze uživatele

Vynikající animovaný seriál o lidských dějinách!! Naprosto božský dabing, mám rád depresivní témata (což lidské dějiny rozhodně jsou!) a historii + tok času, takže smutný komentář dějin je pro mne naprosto nepopsatelným zážitkem!! Jen bych chtěl vytknou ty trapné příběhy Petra a spol... (nevadí mi nápad, že jsou lidské životy stejné ve všech věcích, to je poměrně silné téma, ale to dětinské zpracování) Ano je to seriál určený dětem, ale vadí mi že to znamená, že si pak snímek nevychutnám na plno... :((( ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Změna hodnocení ze **** na **. Asi jsem si to spletl s Životem, protože tohle je hodně chabé. Zhuštěné informace vychrlené jedna za druhou, ale blíže se jim nic a nikdo nevěnuje, je to jak nějaké zrychlené shrnutí učiva za minulý měsíc během pěti minut - zbytek dílu zabere většinou třískání po hlavách několika hlavními postavičkami mezi sebou a přejíždění a kopání do nohou, což ale nemá vůbec nic společného s vyprávěním historie. Je vidět, že v Životě se už autoři naučili, jak to dělat. ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Z celé série Byl jednou jeden je tenhle můj nejoblíbenější. Tohle je prostě nadseriál pro děti, protože nejen si dokáže získat dětskou pozornost, ale dokáže dotyčného skvěle zabavit i pobavit. Dokonce, i teď v dospělosti bych se na to klidně podíval. Velice naučné, skvěle se na to dívá, a skvělá hudba:) ♪♫ Jasných 5 ***** :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

90 %??? Ale tak to hádam nie ;) Síce som aj ja na tejto edukatívnej rozprávke vyrastal a je to naozaj pekná a náučná cesta za dejinami ľudstva v jednoduchej animovanej podobe vhodnej pre deti, ale zas nič také svetoborné to nie je. Pre detské oko diváka to naozaj odporúčam, ale predsa len som z toho akosi už vyrástol :) A okrem toho, nechytá sa to na Bol raz jeden život. 75 % ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

  • Seriál poměrně přesně předpověděl, že v roce 2010 bude na světě žít 7 miliard lidí. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama