Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jednovaječná dvojčata Leni a Gina se před lety tajně prohodila a předstírají, že jsou ta druhá. Jejich svět se ale zhroutí, když se jedna z nich ztratí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

ER 

všechny recenze uživatele

Seriál, který nenaplnil očekávání. Útržkovitě poskládaný děj nemá schopnost výrazněji zaujmout, tady dost selhává režie. Zápletka o identitě jednovaječných dvojčat je přitom výborná, řešící spletitý vztah sester. Jenže i příběh s několika linkami kolem je spletitý a proto se v posledních epizodách díváme na hodně vysvětlování, což brzdí děj. Chtělo to více thrillerové nálady, než té psychologické. ()

majklmajkl15 

všechny recenze uživatele

Námet bol rozhodne originálny, malo to slušný potenciál, ale príbeh a výsledné spracovanie bolo bohužiaľ priemerné až podpriemerné. Čo ma vytáčalo najviac boli skoro komplet všetky vedľajšie postavy, zahrané fakt žalostne, samozrejme na čele so šerifkou, ktorá bola na facku, vždy keď sa objavila :) a finálna scéna v rieke, to už bola len čerešnička na torte, CGI jak z roku 1995. Pozitívne hodnotím určite výkon hlavnej herečky + postavy jej partnerov. Celkovo sa seriál skôr neoplatí vidieť, nič nové a prekvapivé rozhodne nepriniesol. 2,5/5 ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Takový divný seroš. Začátek mě přivábil možností nekonvenčního dramatu ovšem čím více se to zaplantávalo tím více mě to přestávalo bavit. Já musím vidět vždy všechno až do konce, znáte to ne ?( třeba se to ještě úplně jinak vyvrbí ...) Většinou se, ale nevyvrbí nic, akorát zůstanu neukojeně nasraná... To je tak když jeden kombinuje, kombinuje až překombinuje!    Za mě 65% ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

První díl začal skvěle, nabudil ve mě takový ten správný feeling se špetkou mysteriózna. S dalšími díly už to tak slavné bohužel nebylo. Odkrývání toho, co si dvojčata od dětství mezi sebou tajně prohazují (životy, muže, děti, možná i vložky) mě přestalo asi někde v půlce celkem zajímat. Záhadně ztracené dvojče se ještě záhadněji objevilo, aby na povrch začaly vyplouvat další a nikdy nekončící záhadnosti, policie opět mírně neschopná... Potěšil alespoň Matt Bomer a Jonathan Tucker. 3/5 ()

k212 

všechny recenze uživatele

Co s tímhle switch/twist cedníkem? Jako hýří to scenáristickou nápaditostí až tak moc, že to jako tank převálcovalo jakoukoliv logiku a ochotu dát hrdince/kám nějakou tu smysluplnou hloubku osobnosti/tí. Ale jinak to má atmosféru, dobré herce, příjemně koukatelný širokoúhlý formát a závěr, co si chystá písek pro pokračování, ohhh no! Jako thrillerové binge GP na jednu noc dobrý! ()

Galerie (139)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama