Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jednovaječná dvojčata Leni a Gina se před lety tajně prohodila a předstírají, že jsou ta druhá. Jejich svět se ale zhroutí, když se jedna z nich ztratí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ve výsledku nevýrazné drama, které nedokáže z ústředního nápadu vytěžit víc než pár slušných momentů a hromadu klišé (tajemství z minulosti, tajemství v přítomnosti,...) Přitom samotné jádro příběhu, kdy si sestry - dvojčata na pravidelné bázi (po roce?) mění životy není úplně špatné a to i za předpokladu, že je krajně nepravděpodobné, že by si toho nikdo nevšiml. Tak před plus mínus dvaceti lety by z Ozvěn byl velmi pravděpodobně hit, ovšem dnes je jen jedním z mnoha průměrných až podprůměrných...45% ()

majklmajkl15 

všechny recenze uživatele

Námet bol rozhodne originálny, malo to slušný potenciál, ale príbeh a výsledné spracovanie bolo bohužiaľ priemerné až podpriemerné. Čo ma vytáčalo najviac boli skoro komplet všetky vedľajšie postavy, zahrané fakt žalostne, samozrejme na čele so šerifkou, ktorá bola na facku, vždy keď sa objavila :) a finálna scéna v rieke, to už bola len čerešnička na torte, CGI jak z roku 1995. Pozitívne hodnotím určite výkon hlavnej herečky + postavy jej partnerov. Celkovo sa seriál skôr neoplatí vidieť, nič nové a prekvapivé rozhodne nepriniesol. 2,5/5 ()

Reklama

Harpy 

všechny recenze uživatele

Zaciatok ma celkom vtiahol, ale bolo to poriadne becko, co sa tvari ako prvotriedne mystery-krimi-drama. Priveľa wtf momentov (kedy mi liezli oci von ako pani serifke) ci si robia srandu. Pribeh bol pri tom dostatocne zaujimavy, ale prepchali to chujovinami a obcas zabudli vystrihnut nepodarene zabery a sceny, co mi dost vadilo. A ten koniec ? Typek ich rozpozna podla vone, vedel to cely cas a na konci zahlasi ze uz nevie ktora to je…..ach ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Takový divný seroš. Začátek mě přivábil možností nekonvenčního dramatu ovšem čím více se to zaplantávalo tím více mě to přestávalo bavit. Já musím vidět vždy všechno až do konce, znáte to ne ?( třeba se to ještě úplně jinak vyvrbí ...) Většinou se, ale nevyvrbí nic, akorát zůstanu neukojeně nasraná... To je tak když jeden kombinuje, kombinuje až překombinuje!    Za mě 65% ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

První díl začal skvěle, nabudil ve mě takový ten správný feeling se špetkou mysteriózna. S dalšími díly už to tak slavné bohužel nebylo. Odkrývání toho, co si dvojčata od dětství mezi sebou tajně prohazují (životy, muže, děti, možná i vložky) mě přestalo asi někde v půlce celkem zajímat. Záhadně ztracené dvojče se ještě záhadněji objevilo, aby na povrch začaly vyplouvat další a nikdy nekončící záhadnosti, policie opět mírně neschopná... Potěšil alespoň Matt Bomer a Jonathan Tucker. 3/5 ()

Galerie (139)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama