Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jednovaječná dvojčata Leni a Gina se před lety tajně prohodila a předstírají, že jsou ta druhá. Jejich svět se ale zhroutí, když se jedna z nich ztratí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý nápad, dokonalý výber hlavnej predstaviteľky, chytľavý vývoj príbehu, avšak priemerné spracovanie a nevýrazné zakončenie. Bez diskusie ide o one woman show Michelle Monaghan, ktorá tiahne aj slabšie scenáristické a dialógové momenty a asi si neviem predstaviť nikoho lepšieho v takejto úlohe na jej mieste. Ozveny sa tvária po celý čas mysterióznejšie než v skutočnosti sú a ak chceli byť psychologicky dramatickejšie a uveriteľnejšie, mali dostať viac priestoru sestra a manžel na statku a nie napríklad v podstate nikam nevedúce vyšetrovanie miestnej polície. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Takový divný seroš. Začátek mě přivábil možností nekonvenčního dramatu ovšem čím více se to zaplantávalo tím více mě to přestávalo bavit. Já musím vidět vždy všechno až do konce, znáte to ne ?( třeba se to ještě úplně jinak vyvrbí ...) Většinou se, ale nevyvrbí nic, akorát zůstanu neukojeně nasraná... To je tak když jeden kombinuje, kombinuje až překombinuje!    Za mě 65% ()

Reklama

TesterX 

všechny recenze uživatele

Ajtakrajta do pangejta spadla. Do pangejta plne snusky hove*. Jedna milfka strida jednoho druhyho tretiho ctvrtyho chlapa a nakonec i druhou milfku a nekde uprostred uz nikdo nevi, kdo je kdo, tak pro jistotu chrapou spolu vsichni a kdyz uz je to nebavi, zacnou se s naprostou nelogikou vybijet. Kdyby radsi po dvou dilech zjistili, ze to radsi zkrati na jedno devadesatiminutovy becko, co hodi na sobotni podvecer prima love, udelali by lip. Takhle se vsichni donekonecna a utrapne koupali ve smesi ejakulatu, menstruaci a analnich vytoku bez padne katarze. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná thrillerová jednohubka...... Příběh je zajímavý a dost zamotaný, co se týče postav dvojčat..... Občas jsem se ztrácel kdo je zrovna ta hodná sestra a kdo zlá sestra..... Samotné výměny sester jsou docela psycho, když se nad tím člověk zamyslí... Herci jsou dobře vybraní, má to málo dílů a rychle to uteče ()

k212 

všechny recenze uživatele

Co s tímhle switch/twist cedníkem? Jako hýří to scenáristickou nápaditostí až tak moc, že to jako tank převálcovalo jakoukoliv logiku a ochotu dát hrdince/kám nějakou tu smysluplnou hloubku osobnosti/tí. Ale jinak to má atmosféru, dobré herce, příjemně koukatelný širokoúhlý formát a závěr, co si chystá písek pro pokračování, ohhh no! Jako thrillerové binge GP na jednu noc dobrý! ()

Galerie (139)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama