foto

Michael O'Neill

  • nar. 29.5.1951 (67 let)
    Montgomery, Alabama, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Clemency
2018 Danger One
Indivisible
One Heart
2014 Grim Sleeper, The
2013 Klub poslední naděje
2011 J. Edgar
2010 Vánek osudu
Zelená zóna
2008 A Quiet Little Marriage
Nic než pravda
2007 Transformers
2004 American Crime
Křižovatka osudu
2003 Pavučina snů
Seabiscuit
Vysloužilí lvi
2002 Board Room, The
2000 Legenda o slavném návratu
Traffic - Nadvláda gangů
1999 ATF (TV film)
Parchanti nebo poldové?
1998 Past
Virtuální posedlost (TV film)
Zapadákov
1997 Osvícení (TV film)
1996 Jít za sluncem
Norma Jean a Marilyn (TV film)
1995 Awake to Danger (TV film)
1994 Slepá spravedlnost (TV film)
Zrada a pomsta (TV film)
1993 Ve vlastním zájmu (TV film)
Zločiny z vášně: Oběť lásky (TV film)
1992 Jennifer 8
Lék pro Lorenza
Proměna Betty Lou
1989 Moře lásky
1981 Duchařský příběh

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Obětní beránek (S01E11)
The Romanoffs (TV seriál)
Expectation (E04)
S.W.A.T. (TV seriál)
Inheritance (S02E07)
Shooter (TV seriál)
Family Fire (S03E11)
Orientation Day (S03E10)
The Red Badge (S03E08)
Chirurgové (TV seriál) - a.z.
(Don't Fear) the Reaper (S14E11) - a.z.
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Smrt s ručeným omezeným (S01E07)
2016 11.22.63 (TV seriál)
The Kill Floor (E02)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Old Wounds (E08)
Manhattan (TV seriál)
The Threshold (S02E03)
2014 Extant (TV seriál)
Ti před krví (S01E12)
Nový svět (S01E11)
Hromádka karet (S01E10)
další epizody (12)
Batesův motel (TV seriál)
Neměnná pravda (S02E10)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
další epizody (8)
2013 Rectify (TV seriál)
2012 Vegas (TV seriál)
Bad Seeds (E07)
Solid Citizens (E05)
Pilot (E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Život před očima (S09E14)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Střelba z vlastních řad (S10E12)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
Chirurgové (TV seriál) - herec, a.z.
Hromosvod všech hrůz (S07E02) - a.z.
Biologická nutnost změny (S07E01) - a.z.
Den, kdy byla prolita krev (S06E24)
další epizody (6)
Vražedná čísla (TV seriál)
Škrábání (S06E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cizí nepřítel, část druhá (S08E09)
Cizí nepřítel, část první (S08E08)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Špetka pravdy (E05)
Zákon gangu (TV seriál)
Něco za něco (S02E09)
2008 Mentalista (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Vabank (S04E13)
Nezištný (S04E12)
Odstavení (S04E03)
2007 Profesionálky (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Obličeje (S03E06)
2006 3 libry (TV seriál)
Devět rukojmí (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Revoluce (S02E14)
JAG (TV seriál)
Příznivé větry a stoupenci moří (S10E22)
Pohotovost (TV seriál)
Tady i tam (S11E16)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
LAX (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
Tipton (S01E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nemocnice Presidio (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Já a mé druhé já (S05E21)
2001 24 hodin (TV seriál)
1:00 a.m.-2:00 a.m. (S01E02)
12:00 a.m.-1:00 a.m. (S01E01)
Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Six Meetings Before Lunch (S01E18)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Everybody's Special at Chicago Hope (S06E21)
1999 Roswell (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Riziková plavba (S04E18)
1998 Akta X (TV seriál)
Jízda (S06E02)
1997 Advokáti (TV seriál)
Orleans (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Nejlepší z nás (S01E10)
Milénium (TV seriál)
Covenant (S01E16)
1996 Mys (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace