Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Október 1981. Blízko motolského potoka je nájdená mŕtva žena. Pražská „mordparta“ vedená Jiřím Markovičom tuší, že má čo do činenia so sexuálnym deviantom. Že ide o začiatok vyšetrovania jedného z najznámejších československých sériových vrahov, ale netuší nikto. (Voyo)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Anglánek nemá rád dezinformace a proto má v avataru nejslavnějšího dezinformátora USA (vlastně druhýho, prvním je Trump). To dává smysl. (Tebe budu, debílku, otravovat, kdykoli na to dostanu chuť. Na tvý povolení co a kde psát fakt čekat nemusím :D)

na příspěvěk reagoval anglanek

anglanek

anglanek (hodnocení, recenze)

Chyba,blbe. Anglanek nemá rád dezinformace jaké jsou u vrahů Mašínu nebo vlastizrádce Havla

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Zvlastni, ja myslel, ze anglanek nema filmy a serialy o vrazich rad.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Vražda, kterou seriál začíná, není vůbec Hojerova.

Jinak škoda, že ani takovej seriál vysílanej na nejoblíbenější stanici jednodušších občanů nedokáže zastavit jejich výkřiky na internetu po každý zveřejněný vraždě, že "to dřív nebylo" nebo že "by dostal provaz", zatímco dnes to takhle "uhraje kvůli debilním zákonům na hlavu".

Vlastní zpracování dílka vidím jako hodně umouněnej průměr a to zdejší nadosmdesátkový hodnocení fakt naprosto nechápu. Ale to je docela častý.

na příspěvěk reagoval anglanek

j.sorensen

j.sorensen (hodnocení, recenze)

Vražda, kterou seriál začíná, byla Hojerova poslední, poprvé zavraždil již v roce 1978. Kriminalisté budou zpětně odkrývat další Hojerovy vraždy.

Uživatel j.sorensen smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama