Reklama

Reklama

Grindhouse: Machete

Celý film 1

Ušili na něj boudu, on však vyvázl a vydal se cestou zběsilé pomsty, kde není místo pro slitování, ale pouze pro utrpení, nářek, bolest a ještě dvakrát utrpení. Zanechává za sebou hromady zohavených těl padouchů a jediné, co dokáže vnímat, je hřejivý pocit zadostiučinění a poctivě odvedené práce...
"Vy*ebali s nesprávným Mexikáncem!" (havLord)

(více)

Videa (2)

Celý film 1

Recenze (259)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když jsem hned na začátku Rodriguezova famózního opusu Planet Terror viděl tenhle geniální trailer, byl jsem na vrcholu svého béčkofilního a brakofilního blaha. Samozřejmě jsem se domníval, že se jedná o trailer na neexistující film a v duchu si říkal, jaká že je to škoda, že se něco takového opravdu nenatočí. A stalo se. Díky Bohu... tedy díky Roberte. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Grindhouse mal zmysel už len pre tento trailer a najmä preto, že z tohto fake traileru naozaj vznikol plnohodnotný celovečerný film a ešte aj aký- jeden z mojich najobľúbenejších filmov vôbec. Trejova životná úloha a Rodriguez vo forme dodávajúci tomu správny mix humoru ,akcie a uletenosti. Učebnicové výplachové béčko a pre mňa absolútne bezchybná záležitosť. They just fucked up with the wrong Mexican!!! 100% ()

Reklama

Medwídek 

všechny recenze uživatele

No, já neviděl žádný GRINDHOUSE a abych pravdu řekl, ani mě to neláká. Viděl jsem trailer na tento "trailer", ale doopravdy jsem si myslel, že se jedná o film a tak jsem se chtěl podívat o čem vlastně je :) no koukám, že o ničem:D tak aspon vím, že jsem ho viděl a teď jej mohu hodnotit. Tak 4 hvězdičky za tří minutovou šílenost :) protože víc bych asi přes srdce nepřenesl! ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

ze Zajímavostí: Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". ... dneska už naštěstí ten film není pouze fiktivní a já se na tuhle nářezovou pecku zatraceně těším :)) "But they soon realized.. they just fucked with the wrong Mexican!" ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o trailer ke stejnojmennému fiktivnímu filmu, který bylo možno vidět před dvojicí filmů "Grindhouse". (TomikZlesa)
  • Postava Machete se už objevila v komediální sérii Spy Kids, kde postavu taktéž ztvárnil Danny Trejo. (tyzmrde)

Reklama

Reklama