Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

tom88 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola určite lepšia, ale pri dvojke som sa stále dobre bavil, no priznávam, že sa vytratil pôvodný duch a aj atmosféra ochabla. Chuckyho je vidieť častejšie a nie je to až tak pre škodu, pohyby sú zase dobré, chvíľami je to hororové aj napínavé či krvavé. Námet je znova pripečený a celé je to pritiahnuté za vlasy. Dejovo to tiež nevyniká. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako by nestačilo, že dospělí malému Andymu neulehčují posttraumatickou stresovou poruchu, na neohlášenou návštěvu se chystá strejda Chucky.. Thrash, který zaslouží pochvalu leda za obličejovou mimiku toho polyvinylchloridového zabijáka z hračkářství a únosnou délku. Trochu to zvedne „terminátoří“ finále ve fabrice, kterého se koneckonců účastní i postava s jménem Kyle, ale nic extra vzrušivého, když víte, co bude dál. A to ani nemusí Chucky pronést: „I'll be back..“ ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|80%| Tento druhý díl se mi líbil snad úplně stejně jako ten předchozí. Zde už ubyla ta hororová atmosféra, ale zase to bylo o dost zábavnější. Chuck hláškoval jak o život, dost jsem se tím pobavil. Jak málo stačí ke štěstí. Že by tento druhý film byl kvalitou o dost horší? To teda ne. Po té hororové stránce nejspíš ano, ale jinač je to furt zábavné. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Aneb příběh o tom, jak se Chucky "vrátil do oběhu". Ručně smontovaný a ručně malovaný. To zní skoro jako "Freddy je zpět". Pardon "Chucky je zpět"! CITÁT - Charles Lee Ray............. Andy se taky vrátil a tak dva hlavní atributy rozjíždí další Chuckyho příběh. CITÁT - Slibuju, že nikoho jiného nezabiju........... Je to o něco málo lepší než jednička. K dobru se dá taky napsat, že Chucky je víc ukecanej a hodně hláškuje. CITÁT - Co tak koukáš? Děláš, jako by jsi nikdy neviděl mrtvolu!......... 69 minuta přináší lehce brutální scénu s nožem. Síla. CITÁT - Nenávidím děti!!........... Finální scéna za to taky stojí, je monstrózní a opět lehce podobná Terminátoří sáze. Leč konec pohádky to není. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Chucky znovu vraždí bez skrupulí, Andymu opět nikdo nevěří, takže je to vlastně uplně stejný film jako první díl. Chybělo mi tam víc krve a víc gore efektů. Třetí hvězdu si ale vysloužil velice zábavným finálem v továrně na panenky Good Guy. Stejně tak mě v tomto dílu víc bavil hlasový výkon Brada Dourifa, který bych v dílu prvním spíš nahradil původním hlasem panenky. SPOILER: když si Chucky v závěru narve do krvavého pahýlu tu kudlu tak sem se tetelil blahem, stejně jako u konce nebohého továrního dělníka. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)
  • Důvodem, proč je na obalu k filmu, kde Chucky drží rozevřené nůžky kašpárkovy na pérku kolem krku, nápis "Sorry Jack, Chucky's back", je skutečnost, že se tento kašpárek jmenuje v Americe "Jack in the box". (Lajty)

Reklama

Reklama