Reklama

Reklama

Barva noci

Trailer

Obsahy(1)

Keď sa u nepodarí zabrániť svojmu pacientovi v samovražde, vzdáva sa psychológ Bill Capa (Bruce Willis) svojej praxe. Len čo navštívi kolegu, kamaráta z výšky, je tento zavraždený a hlavné podozrenie padá na členov skupiny Billovych psychicky labilných klientov. Psychológ urobí osudovú chybu, keď sa zamiluje do jedného z nich, krehkej Rose (Jane March). (POMO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Farbu noci som videl v autobuse počas školského výletu v sedemnástich, keď nám ju pustil v noci vodič. Asi aby sme rýchlo zaspali. Ja som to vydržal a vtedy ma celkom zaujala. Neskôr som to ešte náhodou videl v televízii a smial sa na pseudopsychológii scenára a celkovej vážnosti ľahko predvídateľného filmu. Willis asi hľadal nejakú novú hereckú polohu, ale zopakujem, že na to by potreboval lepší scenár. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Filmy Bruce Willise se dělí do dvou skupin. Thriller a akční. Tenhle spadá do skupiny mírně nadprůměrný thriller a je na něm znát určitá rezignace tvůrců, kteří jako by si sami byli vědomi, že tohle nebude úspěšný film. A taky nebyl. Námět o vraždách, které má na svědomí někdo z klientů prominentního psychologa zněl dobře, ale Bruce Willisovi se nedá věřit, že hraje psychologa. Marně se snaží dostat se celou dobu do své postavy a sžít se s ní. Když už Willis hraje mizerně, tak by to mohlo být lepší na jiné frontě. Ano, pár vražd, zejména ta úvodní vypadá dobře, docela dobrá je i tajemná atmosféra a Jane March je velmi neokoukaná herečka. Není to však tak horké s označením erotický thriller, protože pokud pomineme obnaženou scénu Willisova přirození v bazénu, už větší porce erotického dusna se nedočkáme. Nenudil jsem se, množství scén bylo originálních a závěrečné rozuzlení, kdo je skutečným vrahem, jsem bez problému odhalil. Je však škoda, že tvůrci nebyli důslednější a na filmu si nedali více záležet. 60% ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Lehce křečovitý, rádobyerotický thriller, který si na finiš drží v rukávu eso které ale i divák po lobotomii jasně vidí už po první čtvrthodince..... Má to ale docela atraktivní casting (Douring, Henriksen, Willis...) a dá se to dokoukat relativně bez újmy a nasrání.. Takže takový tuctový podprůměr.. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Ač se Willis v roli psychologa v Šestém smyslu osvědčil, v tohle filmu se mu to zdaleka nepovedlo. Celkově je film neskutečně roztahaný, nezajímavý, a herci, ač jsou to vesměs dobří jedinci, neskutečně přehrávají, zvlášť Blades byl děsný. Chyba byla ale nejvíc na straně režiséra, který nedokázal jednotlivé scény dobře spojit a vytvořit fungující celek. Takhle vzniklo dobře obsazené cosi, bez napětí, za to s Brucovým penisem. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Barbora Škrlová prachsprostě opisovala z Barvy noci. Malej Adam byl Richie a Bára byla Rose. Táta Škrla zvanej Šmoula Mravenec byl Dale a na táborech Mravenců ho nikdo nikdy neviděl bez hřebíkovačky. Čím se ale mohl inspirovat tvůrce tohoto námětu? Vsadil bych na jeho vlastní psychickou poruchu. A ejhle, někdo to přesto natočil a ještě na to ukecali Bruce. Nevím, čím ho tehdy dokázali přesvědčit, ale Jane March by to být neměla, neb s Brucem její nahá krása ani nehla, co jsem si stačil všimnout. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (12)

  • Hoci bol tento film kasovým neúspechom, na trhu domáceho videa sa mu darilo veľmi dobre. Podľa magazínu Billboard bol v roku 1995 jedným z 20 najpredávanejších filmov. (m.a.t.o.)
  • Časopis MAXIM označil sexuálne scény vo filme za najlepšie sexuálne scény vo filmovej histórii. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama