Reklama

Reklama

Sex O'Clock

(seriál)
Trailer
Komedie / Rodinný
Česko, (2023–2024), 10 h (Minutáž: 30 min)

Kamera:

Václav Fronk

Hudba:

Jiří Burian

Hrají:

Petra Bučková, Jan Révai, Jana Švandová, Csongor Kassai, Sára Korbelová, Maxmilián Kocek, Karolin Omastová, Tomas Sean Pšenička, Leona, Kryštof Švehlík (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou Sex O’Clock je dospívající Adam (Maxmilián Kocek), který se až dosud zabýval především svou taneční kariérou a palčivou otázkou, kdy už konečně přijde o panictví. Jeho otec (Jan Révai) ale záhy převrátí celé rodině život naruby a odstartuje celý řetězec nečekaných událostí, se kterými si musí poradit jak Adamova matka Judita (Petra Bučková), tak babička (Jana Švandová). A to ještě nikdo netuší, s čím se bude muset v brzké době vypořádat Adamova sestra Ema (Sára Korbelová), zatímco Adam nejspíše na tanečním kurzu právě potkal největší lásku svého dosavadního života (Karolin Omastová). (Voyo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vlastn2 ani nevím proč nedat plnou palbu. Do seriálu vybrali hezké prostředí - až se mi z toho chce jet na výlet a nádherné herečky. Vtipem to tam jen srší a velmi dobře zahrané. Možná mi trošku vadí slovenština, teda ne jako jazyk, ale jak se slováci snaží mluvit česky. No na druhou serii se určitě podívám ()

aniabo 

všechny recenze uživatele

obšlehlá sex education, ale s vtipem, což je pro české prostredi potřeba. Určeno pro milenialy teda (“Bridget Jonesova”? :D). Homofobie v norme, na Nove budou seriály jako Sex Ed až tak za 10 let. Mrzi me, ze je zas hlavní postava kluk. Proč v Česku porad nikdo neumí napsat pořádnou, normalni, komplexni (tady například pubertální) hlavni ženskou roli? ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

V hodně příspěvcích se naráží na britský seriál Sex Education…..no když přivřu všechny oči, co jich mám…..ale stejnak, tak otevření pořád ještě nejsme. Možná toho tvůrci na jednu rodinu a jenom deset epizod naložili až přespříliš, plus nejsem zrovna zastáncem stylu, všechno se vyřeší v posledních pár minutách, ale jinak jsem byl docela mile překvapen. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to vtipný, je to svěží, je to zajímavý. Tak to platí asi první třetinu seriálu, zvláště pak první díl, kdy se tvůrci opravdu snaží vytvořit něco neokoukaného a jaksi inovativního, na co nejsme u nás v českých vodách zvyklí. Jenže pak to sklouzne do staré známé české rutiny a většina snažení přijde na zmar. Postavy se navzájem hrotí takovým dosti zbytečným způsobem, děj se moc nehýbe a ten charismatický lesk je už dávno ta tam. Poslední díl pak tuto ságu uzavírá a v hlavě mi rázem blikne: lepší 3⭐. Vyhodnocení: Druhou řadu asi klidně vynechám ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Až mě to překvapuje, že mě ještě dokázal zaujmout seriál o dospývání. Já, jako už "starej geront" mám k téhle generaci trochu daleko. Přecijen, dneska se ty rozdíly třeba i mezi lidma o deset let staršíma strašně navyšujou. Ta generace, o které pojednává seriál, je úplně jinde. Všichni píšou, že je to české "Sex Education", což jsem teda neviděl, tak napíšu, že je to české "Life is Strange", které jsem hrál opakovaně a tenhle seriál se mu opravdu dle mého velmi přibližuje. Jestli si z toho odnesu ještě něco dalšího, tak asi definitivní potvrzení averze vůči Sáře Korbelové, která je v každé roli (plus i její role samotná) naprosto nesnesitelná. Není zas tak lehký napsat ale vztahovku, která dokáže zaujmout jen postavama a vazbama mezi nima. Tady se to ale zatím povedlo a jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet dále. ()

Galerie (356)

Zajímavosti (29)

  • Seriál vznikl za podpory Zlínského kraje. Natáčelo se tak především ve Zlíně a okolí. (mar48)
  • Řada rekvizit, které se v seriálu objevuje, pochází z vlastních zdrojů autorů. (TV Nova)
  • O seriál mělo zájem také HBO, dokud působilo v Česku a na Slovensku. (TV Nova)

Reklama

Reklama