Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mik alias krokodýl Dundee žije se Sue v New Yorku. Vzájemně se milují, ale Mikovi se také stýská po domově a chce si najít práci. Bývalý manžel Sue se zanedlouho stane svědkem vraždy a film s fotkami z místa činu pošle Sue do New Yorku. Drogový boss Luis Rico ho nechá zabít, zjistí, kam fotky poslal, a nechá Sue unést a prohledat její byt. Pak zavolá Mikovi a přikáže mu film donést na jednu stanici metra, jinak Sue zabije. Mik se nejdříve zbaví policisty, který ho sleduje, a pak také gangstera, který si přišel pro film s fotkami... Díky své odvaze pak získá informaci, kde Rico Sue drží. S pomocí svého přítele a pankáčského gangu se dostane do Ricovy pevnosti. Do domu přijdou pankáči z gangu a také přijede policie. Mik Sue zachráním Ricovi se ale povede utéct – a je jasné, že chystá pomstu... Policie poskytne Sue a Mikovi ochranu. Když po nich však někdo začne střílet v hlídaném bytě, Mik se rozhodne vzít vše do vlastních rukou a spolu se Sue odjedou zpět do Austrálie. Brzy je však drogový gang vystopuje i tam a je jim v patách... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Po slavné jedničce už u dvojky jde kvalita rapidně dolů. Přesto dobrý scény tam jsou: na začátku hodí Dundee dynamit u Manhattanu do moře, aby si nalovil ryby. Další excelentní scéna je se sebevrahem, uškrcenou kobrou a hláška "Kdo to byl Nixon?". Jakmile se ovšem objeví pašeráci z Jížní Ameriky, tak zábava klesne, kdy se už čeká jen na to, jak film skončí. A skončí jako v minulém díle, americkým happyendem. [13013. hodnocení, 209. komentář, 64%] ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle už prostě není tak dobré jako první díl, mimo jiné i proto, že je to nesmírně roztahané a musíte se hodně snažit, abyste celý příběh kousli a vydrželi až do konce. Díky návratu postav je to pořád docela fajn, ale první díl to prostě překonat nemůže. Paul Hogan těží z chlapácké postavy, což mu pořád celkem funguje. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Dvojka je jen o málo slabší než jednička. Namísto jedničky, kdy hlavní zápletka se točí okolo Australana Micka, který se prvně dostal do New Yorku a jeho sbližování s bláznivým moderním prostředím, zde nastupuje kriminální děj, kdy Mick musí krásnou Sue vysvobodit ze spárů Kolumbijských mafiánů. Když ji vysvobodí, odletí do Austálie. Avšak mafiáni je najdou a Mick jim opět musí čelit. Celkově pořád dobrá úroveň zábavy a nadprůměrná dobrodružná komedie. ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Nebavil jsem se tak moc jako při jedničce, takže jednoznačně o stupeň níž, ale přesto se jedná o relaxační film u kterého se občas i člověk zasměje. Nemůžu si pomoct, ale vždy je pro mě zajímavější ta polovina, která se odehrává v Austrálii, takže zatímco v jedničce byla pro mě slabší druhá půlka filmu, tady naopak byl nudnější začátek a vše se rozjede až v druhé půlce. Nicméně Paul Hogan je sympaťák a s herečkou Lindou Kozlowski jim to ohromně sluší. Velmi podařená scéna je ta se sebevrahem :) (65%) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Já Dundeeho vůbec nemám rád a s radostí se mu vždy obloukem vyhnu, ale jelikož jsem se včera nudil, přeci jen jsem riskl tento skvost zhlédnout. A bavil jsem se. Snímku nechybí vtip a díky vcelku zdařilé režii utíká docela rychle. Jediným záporem je jeho až příliš velká neoriginalita, zejména závěr moc nápadů nepobral. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (6)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 109,3 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 239,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama