Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

Naprostá senzace a genialita roku 2023! Berlín je TOPový seriál a já chci 2. Sérii. Kdo miluje původní La Casa De Papel bude bezpochyby unešen a kdo neviděl si tak či tak užije i toto. Sice se od původního seriálu dost distancuje. Dbá na chemii postav, lásky a rozepře. Než-li na akci se víc zaměřuje na ty dialogy a já jsem tento seriál hltal každým dechem. Herecké výkony byly nepopsatelné a Pedro Alonso je skvělý jakožto Berlín to musí uznat každý. A napětí? To bylo nepopsatelný! Poslední 3 epizody byly naprostý peak.. A co mě dostalo na kolena byla v 8. Epizodě píseň Felicità. Já seriálu uděluji 9 bodů z 10. ,, Felicità. È tenersi per mano, andare lontano, la felicità... " ()

T2 

všechny recenze uživatele

Nie je to už taká úderka ako pôvodný seriál Papierový dom ale postupne sa to rozkýcha a posledné tri diely už celkom slušne gradujú. Postavy z prvoty prídu skôr otravné, taký skoro rozmaznaný sprtaci ale časom si na ne dá zvyknúť a zastanú si svoje miesta v príbehu. Skopični opäť zaberú a pobavia, občas sa zbytočne moc tlačí na romantickú strunu.  /70%/ ()

Reklama

Lavi 

všechny recenze uživatele

Někde v půlce (ano, při automobilových závodech) si člověk řekne dopr., cože, proč? Vždyť je to víc telenovela než očekávaný heist... Nakonec to ale dohromady drží a je to příjemný nostalgický návrat před Casa de Papel. I ta objemná vztahová linka plní v příběhu svůj účel a dialogy o vztazích i lásce, ať už u mladých, stejně jako u padesátníků, vlastně zase tak ploché nejsou. Stejně jako charaktery postav, které v osmi dílech dostanou prostor ukázat, že nejsou tak černobílé, jak se ze začátku zdá. Chce to jen nesrovnávat s Casa de Papel a neřešit detaily, jako, že ve Francii prakticky každý mluví úplně v pohodě španělsky. Těším se na další sérii. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Na svého mladšího brášku to samozřejmě nemá, ale je příjemné se znovu vrátit do známého a skvělého prostředí španělských promyšlených loupeží. V druhé třetině bohužel přestáváte věřit tomu, jak se ze všeho dostanou, ale to si naštěstí spraví příjemným závěrem a musím uznat, že mi vyhovovalo, že to tentokrát bylo víc zábavné a romantické, než dříve ponuré. Uvidíme co pokračování. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Berlín by to snad uhrál i sám. A plus se zde naštěstí jede ve stopách původního seriálu ač je tu o pořádný kus navíc romantiky a dalších odboček mimo hlavní loupežnou linku, takže chápu, pokud to někomu není po chuti. Každopádně mě to bavilo, ostatní postavy byly rovněž fajn a jsem rád, že tento spin-off/prequel vznikl. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Když Bruce (Joel Sánchez) chce, aby policisté v autě pustili rádio, hraje v něm píseň „Megamix“ od N-Trance. (Zix.)

Reklama

Reklama