Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozmazlená žena z bohaté rodiny po pádu na lyžích ztratí paměť a Vánoce stráví v pozorné péči malé holky a jejího ovdovělého táty, kterému se lepí smůla na paty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (108)

kepiash odpad!

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem to do konce a přežil, ale jen proto, že jsme se s přítelkyní bavili tím, co všechno je na filmu špatně. Během sledování jsem přemýšlel z jakého důvodu se vůbec podobné filmy natáčí a upřímně řečeno netuším. Je to film, který shlédnete tak nějak omylem. Nevěřím ani tomu, že by se samotní tvůrci plácali po zádech, jakou odvedli dobrou práci, i oni snad musí mít nějakou míru sebereflexe. Možná bych filmu s přimhouřenýma očima jednu hvězdičku přilípnul, ale zařekl jsem se, že za kouzelného dědečka naopak musí jít jedna dolu, neboť ten tomuto již tak kulturně zcela bezobsažnému dílu nasazuje korunu. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem nic extra, vánoční filmy má Netflix většinou stěží průměrné, Vánoce na spadnutí jsou však velkým přešlapem a směle se může zařadit mezi to nejhorší, co si Netflix na vánoční období přichystal. Nefunguje zde totiž absolutně nic. Herci jsou vyloženě otřesní, chemie mezi postavami je rovna nule, přihlouplé dialogy až nepříjemně tahají za uši, humor je trapný až běda, zápletka je ta nejobyčejnější z obyčejných, vánoční atmosféra se projeví jen vyloženě v několika málo momentech, a je to vlastně to jediné, co lze na filmu ohodnotit kladně. Hrůza a utrpení. Tohle není nic jiného než zbytečná ztráta času. 1/10. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Neviem kto z učiteľov na našej škole vyberá tie filmy, ktoré máme na voľných hodinách pozerať, ale zbavil by som ho tej právomoci. Klamár na plný úväzok mal, keď už nič iné, aspoň sem tam nejaký ten podarený vtip. Tu sa človek nezasmeje ani raz. Neskutočne neprirodzené správanie postáv, silený pokus o vtip na každom kroku, predvídateľné jak hovädo, hlúpa romantika a ešte k tomu ešte aj prehnane sentimentálny záver. Na hranici odpadu, ten nedám len kvôli tomu, že sa mi celkom páčilo prostredie aj výprava a že to urazí skôr tým aké je to zlé, než že by to vyložene pohoršovalo (jediné, čo ma na tom sralo bola neskutočne otravná postava "snúbenca" a jeho sociálne siete). Každopádne strašne hrozný film, až sa hanbím, že také sračky musia vznikať. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nepraktická žena z bohaté rodiny….ztráta paměti….její všemi dobrým vlastnostmi disponující zachránce…..to vše v čase vánočním. Nevím, ale asi není potřeba zbytečně se rozepisovat, všichni víme, na čem jsme. Kupodivu mi tohle zasněžené béčkojidní klišé vyloženě nevadilo….samozřejmě za předpokladu, že sledujete tak na půl plynu. Každopádně, jestli se chce znovu nalezená Lindsay Lohan vrátit na hype kolem let 2003-06, tohle není úplně ta správná cesta. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Lindsay Lohan som mal kedysi veľmi rád, ale po jej osobnom úpadku to išlo s ňou celkovo dole vodou aj v kariére. Od Falling for Christmas nečakajte teda žiadne zázraky, skôr naopak. Je to typická schéma so zápletkou á la amnézia, keď sa z rozmaznanej a bohatej dievčiny stane milosrdná a skromná žena. Prostredie hôr je pekné, aj posolstvo, ale každému je asi od začiatku jasné, kam to celé speje. Ako vianočná oddychovka fajn, ale inak nič viac. 2* ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Lindsay Lohan o svojom návrate k herectvu v tomto filme: "Dôvod, prečo som to odkývala, je ten, že som mala pocit, že romantické komédie sa tak trochu vytratili a naozaj mi chýbajú. Toto bola moja silná stránka, keď som s herectvom začínala, keď som bola v tínedžerskom veku a dospievala. Preto sa chcem k tomu vrátiť tým najlepším spôsobom. Tiež si myslím, že sebaobjavovanie pre ženy vo filmoch je skvelá vec, ak je podaná šťastným, zábavným a ľahkým spôsobom. Naozaj mi to chýba a všetci sme sa v tomto smere naladili." (Arsenal83)
  • Natáčelo se v Salt Lake City a Park City v Utahu. (Ganka)

Reklama

Reklama