Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Novinářce Magdaleně Sodomkové (Lucie Štěpánková) napíše z indonéského vězení Tomáš Toman (Jan Nedbal). Byl zadržen na útěku před českou spravedlností a tvrdí, že zločin, za který byl odsouzený k dvanácti a půl rokům vězení, nespáchal. Do vězení ho prý poslal chybný posudek soudního znalce přezdívaného Matematik zločinu. Je možné, že by se expert tentokrát přepočítal? Sodomková se do Tomanova případu noří a postupně zjišťuje, že na něm hodně věcí nesedí. Může ale věřit Tomanově verzi událostí? (Voyo)

(více)

Recenze uživatele Dawe2 k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2023) (E01) 

Docela dobré. Herecky, kamera, střih i zvuk. Příběh se rozjíždí, uvidíme co bude dál. ()

Epizoda 2 (2023) (E02) 

O hvězdu míň než v prvním díle, protože tento díl vnímám jako téměř zbytečné prodlužovadlo stopáže, téměř nic se nestane, nebo jen málo. Uvidíme jak třetí díl, zatím to na mě působí, že to bude dobré, ale klidně by to mohl být jeden delší celovečerní film. ()

Epizoda 3 (2023) (E03) 

Velice dobré, ale stojím si za tím, že celovečerák by stačil a mělo by to lepší spád. Že je příběh dle skutečné události je zároveň velmi smutné. Kolik takových dalších asi bude ... 90% ()

Související novinky

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama