Reklama

Reklama

Power Rangers: Strážci vesmíru

  • USA Power Rangers (více)
Trailer 11

Obsahy(1)

Film Power Rangers: Strážci vesmíru sleduje osudy pěti teenagerů, ze kterých se musí stát mimořádní bojovníci poté, kdy se dozví, že jejich městu Angel Grove – a celému světu – hrozí zničení od mimozemských bytostí. Osudem vybraní hrdinové si rychle uvědomí, že jedině oni mohou zachránit planetu. Ale aby ji mohli zachránit, budou muset vyřešit vlastní životní problémy a spojit se jako Strážci dříve, než bude pozdě. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (44)

Trailer 11

Recenze (416)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Upřímně. Ten film by se měl jmenovat Random Rangers. Tolik náhod nevymyslí snad ani televize Nova. Problém je, že film má minimálně ze začátku aspekty, na kterých mohl vystavět solidní blockbuster. Prostředí je neokoukané a záporačka na své poměry vcelku slušně zabíjí (což je u takových filmů vážně výjimkou). Každopádně nikdo nežere, jak se základní pětka náhodně setkává, zázrakem ujíždí autem, padá z útesu, plave přímo k lodi.... Odůvodní to sice krátkou větičkou, že je přivedly mince, ale to je vám tak nějak ukradené. Když už se Rangers dostanou do kostýmu, celá bitva se zvrhne v neuvěřitelnou vizuální "prasárnu". Bayformers jsou proti tomu naprosto labužnickým zážitkem. Prostě je to škoda, že se ten film tak zvrtnul... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou fajnová teen oddychovka s dobrými vtipy a docela sympatickou partou, která vyvrcholí scénou s parádně použitým coverem Stand By Me. Původní přitepleně-infantilní Power Rangers jsem ale nikdy neměl rád a over-the-top barevné digitální finále muselo chtě nechtě přijít a tehdy jsem se začal trochu nudit. Nešlo si nevzpomenout na podobně laděnou a podobně mizerně hodnocenou zrebootovanou Fantastic Four, která se mi osobně líbila z podobných důvodu a jednu věc udělala lépe: když už věnovala tak velký čas stopáže postavám, tak alespoň zredukovala finální digitál na nutné minimum. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $85,364,450Tržby Celosvetovo $142,337,903Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Ten seriál som neznášal. A aj preto som čakal ďaleko väčšiu hrôzu. Nakoniec sa to dalo vydržať až do konca. Vizuálna a triková stránka bola dosť dobrá, nebila do očí ako u iných podobných produkcii. Skôr mi vadilo to nevýrazné obsadenie, hlavne čo sa tých junákov týka, ktorý tam boli ako kol na oko bez kúska charizmy. /40%/ ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Spoilery! Ryze dětská záležitost. Neočekával jsem žádnou sofistikovanou zábavu, ale tento snímek byl horší než nejhorší noční můra, a to zejména zásluhou totálně neposlouchatelných píčovin, které postavy vypouštěly z úst. Mezi jednotlivými postavami panovala celou stopáž nelítostná přetahovaná o to, kdo bude nejotravnější. První příčka tohoto žebříčku se střídala v obrovském tempu. Trapné bylo i to, že do pětice retardů byly zakomponovány všechny rasy, obě pohlaví, a dokonce i všechny sexuální orientace. Aby náhodou nějaká menšina nepřišla k újmě. Obecně nesnáším film, kde parta otravných a debilních dětí zachraňuje svět. Tento snímek posunul moji nenávist na zcela novou úroveň. Tvůrci mě taktéž nasrali v tom, že jsem musel čekat na morfování strašně dlouho. Nejdříve to vypadalo na 40 minut. Poté došlo k naprosto debilnímu odkladu a ze 40 minut bylo rázem minut 60. No, nakonec se z toho vyklubalo 90 minut. V závěru se to konečně trošku pomlelo, následoval očekávaný supermorfing a hurá závěrečné titulky. Jediným světlým momentem snímku byl okamžik, kdy už to vypadalo, že se černý retard odebere na věčnost. Bohužel jen na krátko. Další můj oblíbený seriál z dětství byl nemilosrdně znásilněn partou debilních teen neherců. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Že to bude Transformers pre chudobných sa dalo čakať. Ale toto je ešte aj ďaleko za Ninja korytnačkami. Tam sú aspoň super postavy a občas sa vyskytne aj dobrá scéna. Toto je iba neskutočne blbé a nudné, casting je strašný, atmosféra, srdiečko alebo cool momenty nikde. Mnoho zachraňuje aspoň úplne dementné finále, ktoré je aspoň nechcete vtipné. Hrozne tomu chýba nejaká irónia, a ak tam nejaká bola, tak ju spoľahlivo zabíja pekelný dabing. 4/10 ()

Galerie (303)

Zajímavosti (8)

  • Medzi záverečnými titulkami sa nachádza ešte jedna scéna. (Johnny.ARN)
  • Celosvětová premiéra proběhla 22. března 2017 v Los Angeles. (Varan)
  • Pracovní název filmu byl Shirt (košile). (Polinecka)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Deadpool a ztracená ponorka

Deadpool a ztracená ponorka

17.06.2018

Už je to pár let, co se objevily zprávy, že Sam Raimi (Spider-Man, Stáhni mě do pekla) natočí mysteriózní film o Bermudském trojúhelníku. Nyní to vypadá, že se projekt konečně začal hýbat kupředu, do… (více)

Strážci vesmíru to nevzdávají

Strážci vesmíru to nevzdávají

03.06.2018

Zatímco nedávný pokus o přenesení populární televizní série Power Rangers: Strážci vesmíru na velká plátna nedopadl nijak slavně, společnost Hasbro je zdá se připravena dát Strážcům vesmíru druhou… (více)

Reklama

Reklama