Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30% sebeprezentace Meghan jako superženy 30% ubrečenost a ublíženost na téma rasismus, 20% chronologicky odvyprávěná lovestory H+M, 10% H+M vs bulvár a 10% H+M vs královská rodina. Záleží, co člověk hledá v těch šesti hodinách, ale já byl spokojen a tak nějak jim uvěřil jejich verzi i přes tu teatrálnost, i přes ten pocit, že špinavé prádlo by se v rodině mělo prát za zavřenými dveřmi. Zajímavý náhled do života fungování královské rodiny jako instituce a za ty prachy od Netflixu ( 2,3 miliardy) bych jim přál, aby si to užili ve svém americkém domově. ()

Skeksis odpad!

všechny recenze uživatele

No tak títo kokoti ma nasrali kráľovsky! Budem "sebadeštruktívny" v nejakom podivnom raji so záhradou veľkou ako riť a domom veľkým ako tri rite. To nepochopili ten ich "výlet" do kadejakých krajín, trebárs aj tretieho sveta, že ľudia nemajú ani na žrádlo? Chápem, že je to veľký spoločenský nátlak - narodiť sa ako princ a vydať sa za princa, ale mala by som to úplne na háku, kebyže mám možnosť zaobstarať si súkromný ostrov či nejaký mrte loft v meste, a bola by som rada, keby som sa stade už v živote nemusela pohnúť. Takže to ich nasierajúce krákanie som dopozerala iba do tretej časti. ()

Reklama

Annaroz 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, zda jsou všechny výpovědi pravdivé. Co hodnotím je úroveň seriálu, který byl příšerně rozvleklý, nudný a vlastně se tam zmiňovalo pouze to, co se aktérům hodí. Proč třeba vůbec nezazní, že Meghan byla už jednou vdaná? Ostatně všechno jen tak klouzalo po povrchu, jediné co jsme se dozvěděli: šíleně se milují,  jsou skvělí, mají vždy jen dobré úmysly a jsou oběti - jednak královské rodiny, Meghanina otce a sestry, novinářských hyen a to je asi tak vše. Strašně by mě zajímal pohled druhé strany. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Dodívala jsem se do konce, akorát to bylo unguilty torture. Milovníci královské rodiny se o rodině moc nedozvědí. Jenom, že Meghan neměla s královnou problém ( dodatečná editace po její smrti?). Špína se kydá hlavně na staršího bratra a Kate. Nepodložené spekulace o závisti a mediálním boji. Asi jim nedošlo, že kolem zásnub, svatby apod. byl největší zájem a pak už média zajímají jenom přešlapy a skandály? A zbytek je reklama na rasismus. Adorace všeho černošského pod záminkou antirasismu. Jakákoliv kritika je rasistická. Tento pár se odstěhoval do Kalifornie za účelem soukromí, a proto píše knihy a vydává dokumenty. Asi bude H&M druhá sezóna o tom, jak se strhla mediální lavina po tomto dokumentu. ()

saluki 

všechny recenze uživatele

Wtf was that. Cele by se to dalo shrnout do hodinoveho dokumentu, takhle mame sest hodin smutneho piana a brecicich bohatych lidi. Nekdy bylo tak ze 2% zajimave, videt veci z jejich pohledu, ale pak to vzdy zabilo dalsi piano a dalsi breceni. Je to jak verbovani do sekty svate Meghan. Pritom ve skutecnosti muze byt treba fajn zenska..? Hehe ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama