Reklama

Reklama

Mafia Mamma

  • Velká Británie Mafia Mamma (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kristin (Toni Collette) žije poklidný život v Americe. Ve vztazích jí to moc nevychází, ale kamarádky se pro ni rozdají a čas na sklenku dobrého vína se také vždy najde. Když se však dozví, že se stala hlavou mafiánské rodiny po právě zesnulém dědečkovi, její život se obrátí na ruby. Vyzbrojená uměním dělat neodolatelné muffiny se Kristin vydává do Itálie, aby převzala otěže rodinného podniku… (Bioscop)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

papadoce 

všechny recenze uživatele

A toto bolo čo? Keď si predstavím, že toto sa vysielalo v kinách a vyhodil by som zato s pukancami a fantou dvacku, tak ma až obleje pot. Samotný fakt, že Toni Collette nie je vôbec peknou ženou mi nevadí, pretože každý máme rôzny vkus, že áno, ale to, že ju tu režisérka predáva ako neodolateľnú kosť pre o desať rokov mladších playboyov, ktorí z nej šalejú, je až negustovné. Ak ku tomu pripočítam škaredo, ale naozaj škaredo starnúcu Mončiči a prakticky úplnú absenciu humoru vo filme zaradenom medzi komédie, tak sa pýtam sám seba, prečo som nenapálil odpad. Neviem, ale lízlo to len veľmi tesne. ()

Mianelia2050 

všechny recenze uživatele

Taková klasická komedie. Na začátku filmu jsme si s kamarádky říkaly - na co jsme to proboha šly? Není to horror? Není. Nakonec se ukázalo, že je to ta klasická trochu krvavější komedie, u které jsme se náležitě pobavily. Hudba byla dobrá, upoutala Vaší pozornost. Herci podali neuvěřitelné výkony, Toni Colette a Monica Bellucci byli naprosté legendy, skvěle tam pasovaly.  Musím se přiznat, že jsem taky ještě neviděla Kmotra... asi to budu muset napravit. Příběh byl zábavný, moc mě bavil. Další oblíbená krimikomedie v mém žebříčku (přičemž Neřízená střela je na prvním místě, ale nevím, jestli patří do této kategorie). Dávám čtyři hvězdičky a doporučuji. :) ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Jedná se bezesporu o náramně vkusnou, velmi sofistikovanou a brutálně vtipnou komedii! Tedy pokud jste hrdý potomek uklízečky a řidiče hovnocucu, sedmi třídami základní školy postižená profesionální dojnice a hospodyňka, pohlupavý homosmíšek, popřípadě rozjařená chlamýdie. To se pak dozajista děsně nachichotáte a bodře si do ruda oplácáte kolena nad všemi těmi parádními tumory. Jestliže však do výše uvedené kategorizace nespadáte, vyhýbejte se tomu důsledněji než bolševník herbicidům, protože v tom případě jde o neskonale trapnou, uboze přitroublou a rakovinu vkusu způsobující žluklou mrdku. A v ní se například dozvíte, že odpudivý padesátiletý babochlap Antonín Kotleta je ve skutečnosti čarokrásná a neodolatelná čtyřicetiletá pichna s motorovým pekáčem, které úplně každý přenádherný italský metroseksuál bytostně touží nasmrkat ricottu do cannole. A když už jsem u toho nadívání, musím na tomto místě s nesmírnou ochablostí smutně konstatovat, že i kdysi jednoznačně nejšpikovatelnější prcatice filmového plátna i světa už to má satanžel za sebou, nemilosrdně zatuchá, tyje a tleje, a když už jeden při pohledu na ní jen slintavě nefantazíruje, jak jí co nejqalitněji napěchovat makrelu, začíná si s hrůzou všímat, jak děsivá je to neherečka. Takže žádám povinnou minutu mezer za Moniku „                                                    „, než se ve finální gradaci tohoto kokotmentáře dávivě pobliju nad tímto hnisavým pásovým oparem a s nudlí u nosu nostalgicky zavzpomínám na časy, kdy se ještě točily vtipné, inteligentní a nedementizující mafiánské taškařice. ()

šakal007 

všechny recenze uživatele

Toni Collette je sice Australanka, ale má v sobě italský šmrnc. Roli šedé myšky Kristin, kterou doma v USA podvádí manžel a v práci ji kolegové neberou, ale která se po smrti dědečka stane šéfkou klanu italské mafie, zahrála perfektně. Mafia Mamma je skvělá komedie, která si 4 **** na ČSFD zaslouží plným právem. Grazie, bellissima Donna ;-) ()

SilentMemory 

všechny recenze uživatele

Empowering And funny. Pozdvihlo mi to náladu takže to fakt oceňujem a hodnotím ako dobrú komédiu. Viackrát som sa dobre zasmiala. Navyše to nie je plytké ale má to celkom prepracovaný obsah a vtipné postavy (mimochodom to obsadenie=pastva pre oči, teda až na toho best killera). Ešte k tomu to má pridanú hodnotu v správe validate yourself and do not give a shit. Rozumej: nepreberaj zodpovednosť za to čo ti nenáleží. Alebo ďalšia perla: ,,Do not ,,Brava me". I did a Bad thing." XD Talianska kultúra to celkovo zaklincuje podobne ako kultúra slovenských babičiek...alá naložiť trojitú dupľu. Alebo v prevýchove vedúcej k prejaveniu rešpektu. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa od 9. mája do 22. júna 2022 v Ríme a v Bracciano (Taliansko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama