Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad je to zajímavý a v rámci komedie jakž takž funguje (s jistým poselstvím, že kdyby se chlapi přizpůsobovali ženám, přestanou být chlapy), ale díky zvolenému žánru se prostě jen klouže po povrchu a námět slouží jen k rádoby vtipným situacím postaveným na rozdílnostech pohlaví. (Takže by se možná dalo říct, že jde - navzdory snaze režisérky, o antifeministický film.) Raději bych ale viděl něco více ve stylu muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, případně něco o rozdílnostech mužské a ženské logiky, či chvil, kdy ženy nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Mel je třída a to je jasný fakt. Položil sem si otázku, co mě na téhle komedii tak zaujalo no a odpověď? Je prostě originální. Já nemusím dostal šlupku elektrickým prodem abych věděl co si myslí moje sestra jež mě neustále častuje nejrůznějšími tituly, ale tohle celé, tedy ne to že si pustí fén do koupele, ale to že slyší neslyšitelné, to je právě tím originálem. někdo by namítnul, že tam musí být děsný zmatek, když do děje zasahují ještě ústy nevyřčené myšlenky, ale opak je pravdou. Svižně a hlavně (což je u komedií dosti podstatné) vtipně vedené dialogy stojí za mnou udané hodnocení. Takže se dobře bavte, já su du vyfenovat svůj sestřih :):) ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, milá komedie - asi tak do dvou třetin filmu. Od té doby co Mel "zmoudří" (nebo zmagoří?) a začne rozdávat rozumy o tom, jaká jsem my chlapi sobecká stvoření (neřku-li hovada) neschopná naslouchat ostatním (rozuměj ženám) se mi snímek začal dost nelíbit. Bohužel se nakonec hodně projevilo že film režírovala žena. Bavil jsem se velmi dobře, ale výše zmíněná moralistní poselství si mohou tvůrkyně strčit... do kabelky a odnést si je na schůzku s partnerem do manželské poradny. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ktorý chlap by nechcel toto aspoň na hodinu zažiť? Pre mňa jedna z najlepších romantických komédií v dejinách filmu. Mimoriadne vtipná, tak správne romantická a k tomu sa pridali excelentné herecké výkony. Gibson a Hunt to je neskutočná záruka kvality, Tomei ako bočná rola je tiež výborná. Jediná mi vadila Gibsonova dcéra, ktorá vyzerala otrasne, ale tento nedostatok odpúšťam. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mel Gibson patrí zaslúžene medzi hollywoodske celebrity. Okrem toho, že je nadaný herec a príležitostný kvalitný režisér má aj tú vlastnosť, že je perfekcionalista. Keď sa pustí do nejakého projektu pracuje na ňom celou svojou osobnosťou a na výsledku je to poznať. Tento krát prijal pre neho trocha netradičnú úlohu v romantickej fantasy komédii, kde si zahral úspešného reklamného experta, ktorý po úraze elektrickým prúdom dokáže počuť, to čo si myslia ženy v jeho prítomnosti. Kredit tohto filmu tiež výrazne zvyšuje aj výborná Helen Hunt v hlavnej ženskej úlohe. **** ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 182,8 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 374,1 mil. (NIRO)
  • Smyšlená reklamní agentura, v níž Nick Marshall (Mel Gibson) pracuje, využívá slavnou budovu The Rookery v Chicagu. (Jiri_Jaros)
  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama