Reklama

Reklama

Chris Rock: Selective Outrage

(pořad)
Stand-up / Komedie
USA, 2023, 69 min

Režie:

Joel Gallen

Scénář:

Chris Rock

Účinkují:

Chris Rock

VOD (1)

Recenze (19)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že za nižšie hodnotenie môže predovšetkým záverečná pasáž o Big Williem, ktorá ale má v sebe aj humor, takže za nejaké fňukanie ju nepovažujem a furt sme predsa v stand-upe, kde je dovolené takmer všetko. Chris má všetko slušne vymyslené, takže všetko smeruje k pointám a možno tí, kto jeho výstupy nepoznajú, môžu byť šokovaní jeho nekorektnosťou ohľadom súčasnej korektnosti. A povie aj niekoľko právd o vzťahovej dynamike, viď Beyoncé a Jay-Z, prípadne situácia mŕtvy muž na ceste... V hľadisku sa bavil aj Spike Lee. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Můj první Chris Rock a musím se přiznat, že mi do stylu vůbec nesedl. Na sílu tlačené křičení do mikrofonu bez jakéhokoli charismatu nebo vypointovaných vtipů. Na úroveň Harta či Rickyho G. se bohužel rozhodně nechytá a dám spíše přednost jiným standup komikům, které netflix nabízí a kteří možná překvapí více… ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Po par minutach jsem si rikal, ze mam asi moc nizkou hladinu melaninu, abych si dokazal Rockuv comedy special poradne uzit. A par pohledu do publika potvrzuje, ze opravdu nejsem cilovka. Chrisovo kouleni ocima, kriceni a plizeni po podiu mi prislo vic otravne nez cokoli jineho. Obcas jsem se zasmal, to jo. Obcas pobavil historkou. Ale jinak mi problemy cernochu v americe jsou celkem volne a ani me nebavi po stopadestae poslouchat o Kardashianovych. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to tak špatný, spousta bílých prostě nemá rádo, když se objeví černej, co říká, jak se věci mají. "Your daughters will fuck nothing but niggers! But not just any niggers. Crazy niggers!" (...) Chris Rock to tak nějak vezme zeširoka, přes hodinu a něco, lehce o politice, lehce o rodině, lehce o systému, o potratu (ten bit s tím, že ženy by měli mít právo zabít dítě do čtyř let), samozřejmě téma #1: reakce na Willa Smitha. Párkrát jsem se upřímně rozesmál, někdy to fakt uhodil na hlavičku, někdy to nebylo tak vypointovaný, ale Chris definitivně není v popředí mých nejoblíbenějších, spíš průměr, ve výsledku, ale utekl a bavil. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Chris Rock nikdy nebyl můj oblíbenec a tenhle stand-up tak byl pro mě jeho premiérou a nejspíš i derniérou zároveň. Celé je to přesně takové jako většina jeho rolí ve filmech. Ukřičené, sem tam vtipné a celkem často se zbytečně opakující. Úplně sem nepochopil proč v určitých pasážích musel některé věty opakovat snad desetkrát. Rozhodně tím jejich vtipnost, nebo údernost nijak nezměnil. Závěr okolo Willa Smithe byl každopádně dobrý a nejspíš se bude ještě hodně probírat. Příště si ale mnohem radši dám nějakého Chappella, protože ten je úplně jiná třída...60% ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama