Reklama

Reklama

Becky je zpět

  • USA The Wrath of Becky (více)
Trailer

Dva roky poté, co unikla násilnému útoku na svou rodinu, se Becky ocitá tváří v tvář vůdci fašistické organizace. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už první díl Becky (2020) nebyl žádné terno a tohle je na zhruba stejné kvalitě. Becky žije s nějakou černoškou v baráku a dělá v pizérce jednou tam nasere nějakého nacionalistu co se chystá s kámoši zabít guvernérku a ten se jí chce pomstít. Zabije tu černošku a unese jí psa Becky ho  jde pak zachránit. Je to stejně debilní jak jednička na to jací to jsou revolucionáři tak nemají žádné zabezpečení a jsou všichni v domě u jezera. Z 6 postav je jeden připosranec co jen blije a stěžuje si druhý mele sračky o tom, že ženské jsou kombinace ženských a androidů a podobné hovna a ostatní dva nestojí za zmínku pouze Stifler něco předvede. Gore zde máme rozmetání granátem, posekání mačetou  a šíp v hubě jinak nic a hlavní herečka si hraje na drsňačku , ale nejde jí to (to jí nešlo  ani v prvním díle , ale tady to sere víc , protože nepokročila nijak ) . P.s. ten konec je co za píčovinu ? Ženská s nožem v hlavě vstane a žije a chce ji zastřelit a netrefí se? 40 procent snad třetí díl nebude. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavná variace na Home Invasion/Home Alone se vrátila s pokračováním a je to na podobné úrovni jako jednička. Tedy neurážející jednohubka. Uběhly dva roky, co Becky zažila útok vězňů na její rodinu a dům. Nyní pracuje jako servírka, ale zaplete se opět se špatnou grupou lidí, kteří si říkají Noble Men, jelikož jednoho z nich Becky v restauraci za drzost polije kávou, skupina se rozhodne Becky přepadnout a ukrást ji psa a to si rozhodně nenechá líbit. Jeden z hlavních záporáků je známý Stiffler, který si tu zahrál vůdce kultu ( Kevin James mi však přišel o něco lepší) a Lulu Wilson herecky zraje. Potěší poměrně kreativní a nápadité vraždy, byť gore tu tolik není, ale poměrně to odsýpá. Taková jednoduchá zábava, která v žádné rovině sice neexceluje, ale neuráží. 5.5/10. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Spíše než Home Invasion, což byla jednička, je tohle Rape and Revenge, kdy místo znáslinění je vražda nejbližší osoby. Zbytek jede podle stejného vzorce. Becky je sice drsňačka, jenže taky je to blbá blondýna, tudíž občas udělá pěknou blbost. Chápu, že kdyby měla protivníky jen kosit jako Rambo, byla by to otrava, tudíž nechat se chytit má logiku. Pěkný vizuál, líbily se mi její představy, jak skoncovat s těmi, co vám lezou na nervy, byť jako motiv nejde o nic nového. Práce s mačetou neměla daleko ke splatteru, utržená hlava pobavila stejně jako lov na medvěda. Jo a bába bez mozku neměla chybu. Snadno zapomenutelná oddechovka na jeden podvečer s milosrdně krátkou stopáží. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Krvavy revenge thriller. Prijemne nasilne, sladce hloupe a celkove zabavne. Mnoho gore je jen ve fantazii postav, coz muze nekomu vadit. Film reziruje reziser a reziserka a na nekterych scenach je videt, jako by spolu myslenkove bojovali. Za konec byla vybrana asi nejhorsi moznost, ale je tu potencial pro treti pokracovani. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Celkom slušné pokračovanie príjemnej žánrovky z 2020, ktoré nanešťastie trpí takmer všetkými neduhmi hororových sequelov. Lulu Wilson je rovnako ako v prvom filme v skvelej hereckej forme, ale scenár už je o dosť slabší a dosť dlho trvá, než sa to rozbehne. Záporáci sú oproti jednotke strašne nezaujímaví a tvorcom vôbec nevychádza aktívne poukazovanie na sociálne problémy v USA, respektíve odkazy na činnosť rôznych skupín obmedzencov v posledných rokoch. Na dlhý letný večer ale Becky postačí a ak od toho človek nečaká žiadny zázrak, myslím, že si to celkom užije. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Výroba prebiehala v tajnosti v New Jersey a trvala 18 dní. Dodatočné natáčanie sa uskutočnilo v meste Scotch Plains začiatkom júna 2022 a až potom bolo ohlásené pokračovanie prvého filmu Becky (2020). (Arsenal83)
  • Matt Angel a Suzanne Coote, ako aj ich kameramanka Julia Swain, sa rozhodli upustiť od ručných metód natáčania použitých v predchádzajúcom filme a namiesto toho použiť plynulejšie pohyby kamery a Steadicam. (Arsenal83)

Reklama

Reklama