Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (374)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Meditativně snový film, na jehož energii musíte být naladěni nikoli při jeho začátku, ale už dávno před ním. Pakliže tomu tak bude, tento snímek vás, slovy doktora Štrosmajera, obdaruje. Děkuji za tento zážitek a odpouštím jeho tvůrcům, že vytvořili něco tak krásného, že bych pro to byl ochoten setrvat i v samotném pekle. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka je, na rok 95, fakt naprosto bombastická, jenže co s tim, když se to potkalo s fakt úděsně nudně podaným příběhem, kterej se možná zprvu zdá fakt zajímavej, obzvlášť to nebe a peklo, podporovaný ještě božským vizuálem, ale je to prostě strašně nudný a to i přesto, že ten příběh nepůsobí nějak blbě, ale jako celek to nějak nedokáže zaujmout a nudí to jako prase. ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna osobne sa jedna o jednu obrovsku vizualnu a hlavne emocialnu bombu. Ja viem, ze vo filme je nespocetne mnozstvo klise a moralizacie a viem, ze to ma par scenaristickych chyb, ale aj tak ma film skoro polozil na lopatky. Vsetko to utrpenie, sklamanie, nadej, stastie... vo mne vyvolalo silny gejzir emocii. Totalnu poklonu si zasluzi Pan Herec R.Williams, ktory predvadza "one man show" takmer v divadelnom prevedeni. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

Nebo, peklo raj ... sem tu ruku daj . V tomto prefarebnom, prikrášlenom, presentimentalnom, preromatnickom filme bolo všetko. Len toho bolo príliš. Akési umelé ešte aj emócie filmom vyvolané, ostali napokon divno umelé jak celulojdové pravítko. Dosť som sa na Wiliamsa tešil. Vo filme povedali "najhorším peklom, je neusporiadaný život", no ale o tom aký je ten "usporiadaný" sa už nemal nikto. A k čomu by sa mal tešiť na nebo a čakať "vyslobodenie " z onoho "pekla na zemi" ? Každý má život taký aký má, akým si ho urobí, a ako ho napokon prijme. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Ještě teď mě bolí zuby. Kytičky, dětičky, barvičky, létající lidé, neskutečně přeslazený klavír ... Pokud má takhle vypadat nebe, pak si to asi půjdu hodit. Samotný nápad měl obrovský potenciál, to by se ho ovšem nemohlo chopit nějaké sentimentální, uslzené hovádko, které nakonec vykouzlilo dvouhodinovou přehlídku cukrové vaty. Ještě včera jsem se divil, jak se mohlo stát, že jsem o tomhle filmu nikdy neslyšel. Teď už to chápu. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (14)

  • Když jde Chris Nielsen (Robin Williams) se svým psem a narazí na Alberta Lewise (Cuba Gooding Jr.), Albert zvolá: „Naposledy jsi mě viděl, když mi bylo 63 let, nataženého na koronárním oddělení, kdo chce, aby mu bylo 63 po celou věčnost ?!“ Robin Williams zemřel ve věku 63 let. (sator)
  • „Pekelné“ scény byly natočeny na vetchém, zrezivělém vraku letadlové lodi třídy Essex USS Oriskany (CV-34). Loď byla později potopena, aby uvolnila místo pro umělý útes 17. května 2006. (sator)
  • Annie Nielsenová (Annabella Sciorra) má nad postelí pověšený Robin Williams) prochází kolem rytiny „Dante a papež Hadrián V.“ od francouzského grafika Gustava Dorého. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno