Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jak blízko smrti se musíme ocitnout, abychom se naučili žít? Příběh rodiny, jejíž členové se navzájem berou jako samozřejmost, ale nemohou se víc mýlit. Vážná nemoc nejmladšího z nich se paradoxně stane příležitostí pro všechny. Příležitostí, jak být dobrou matkou, otcem, dítětem. Jak si najít holku a jak o ni nepřijít. Jak zkrotit ego a nemyslet jen na sebe... Filip je ambiciózním studentem neurochirurgie, který má vše před sebou. Ovšem místo toho, aby získal prestižní post na klinice, stane se jejím pacientem. V pětadvaceti letech je mu zjištěna rakovina. Nemoc mu umožní najít lásku, stejně jako vážit si vlastní rodiny, jejíž členové si každý zvlášť i společně projdou velkou životní zkouškou. Seriál, který se témat, o nichž se víc mlčí, než mluví, chopil s humorem a empatií. Seriál, který není sedativem, ale lékem. Možná ne na rakovinu, ale na život rozhodně. Na konci každé epizody sdílejí skuteční onkologičtí pacienti pocity, které je provázely jednotlivými fázemi onemocnění. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele OtokPag k tomuto seriálu (7)

Epizoda 1 (2024) (E01) 

Uchopení několika žánrů v jednom seroši je velká výzva. Závěrečné výpovědi skutečných pacientů byly na šestou hvězdu. Těším se na další díl.                 P.S.: Musím po přečtení několika kritických recenzí trošku něco dopsat. Náš hlavní hrdina je mladý kluk, vzdělaný a toužící po kariéře neurochirurga. Navíc ho baví sport, dále šukání děvčat a žen. To se všechno dá pochopit, v jeho věku jsem to měl podobně, jen profesně trošku jinde, ale taky jen nejvyšší cíle - moře mi bylo po kolena 😎 ()

Epizoda 2 (2024) (E02) 

Filipova rodina je “extratřída”. Fotr vůl, matka kráva a ségra sice čumí jak tele, ale je aspoň citlivá. Ještě, že má opravdové kámoše ragbisty. V nemocnici bylo od prvního okamžiku jasné, že ho na stáži “sežerou” ambiciózní “kolegové”. Už se míň šuká a víc řeší diagnóza, tak by to mohlo oslovit i prudérnější část diváků ČT1. Určitě dávám 5 “šišek” 🏉🏉🏉🏉🏉 ()

Epizoda 3 (2024) (E03) 

Ragbisti nezklamali, jejich dřevěná basička plná výběrových lahváčů pobavila 😂. Bartoška je spolubydlící, jakého by chtěl mít v nemocnici každý pacient. Musím se přiznat, že už se těším na další díl, 🤕🤕🤕🤕🤕 dávám pět pacošů ()

Epizoda 4 (2024) (E04) 

Ragbisti mě rozbrečeli 👍🥲.                                                                                                                                       Jestli tohle někdo hodnotí “odpad”, tak popisuje to, co vidí v zrcadle. ()

Epizoda 5 (2024) (E05) 

“Co to je kazišuk?” 😋 ()

Epizoda 6 (2024) (E06) 

Podmínky pacienta Antonína pobavily 😂😂. V reálu tipuju, že by ho docent poslal na operaci do Mukačeva 🤕. Jinak musím znovu opakovat, že nejlepší jsou v příběhu ragbisti a moc se těším na další díl 🏉🏉🏉🏉🏉 ()

Epizoda 8 (2024) (E08) 

Dobrá hudba, když vyrazil z pokoje za Hankou…  👍 😎🥰                                                                               ….a jak dopadli ragbisti? 😋 ()

Reklama

Reklama