Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Rudolfinská Praha šestnáctého století. Filip, podobně jako řada dalších alchymistů té doby, experimentuje s elixírem věčného života. Na rozdíl od ostatních se mu – také díky mytickému Golemovi – podaří stát se v podstatě nesmrtelným. Se svými potomky Lucií a Tomem tak mohou proplouvat staletími, živeni pouze zlem a negativní energií. Aby se zbavili staletého prokletí této závislosti, touží po přechodu do dimenzí, kde už nikdy nebudou potřebovat fyzické tělo. Jediné, co k tomu potřebují, je dostat se k přechodovému portálu. Ten je ale střežen Vědmou. Nastává odvěký souboj dobra se zlem, světla s temnotou. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

dopitak 

všechny recenze uživatele

To máte tak, když ze všech zúčastněných lidí je nejrozumnější Dušek....  Co proboha provedla tak hrozného, že z nejhezčí současné slovenské herecky Marcinkové udělali mulatské strašidlo s afrem, kde ji prostě nemáte šanci poznat a ještě je předabovaná. Ono to na začátku vypadalo slibně. Nakonec si s tím tvůrci hlavně scenáristicky nevěděli rady a je z toho patlanina, kde vrchní zlejšek si přátelsky promluví se strejdou Duškem a mimózním slovenským pedagogem, mladej Trojan naštěká do boudy jedný pěkný Rusce, a brána se zavře. K obsazení není co dodat, jen Antónia Lišková mi tam vůbec neseděla. ()

incognito 

všechny recenze uživatele

Na začátku doufáte, že to dobře dopadne. Domácí fantasy to se tady moc často nevidí. Bohužel, po chvíli vám dojde, že ten kdo psal scénář asi na nečem frčí. Protože tak strašný dialogy je opravdu umění. Přidejme k tomu nesmyslné předabování slovenských herců - nebo minimálně ten dabing z celého díla tak zvláštně trčí díky jiné úpravě zvuku. Dějově absolutně nedomyšlené až dementní. To se jinak napsat nedá. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ať tvůrci dělali, co chtěli, ve Vědmě žádnou filmařskou magii nezanechali. Postrádá vše, čím by ve svém žánru (tedy alespoň v tom, v němž je prezentována) mohla zaujmout. Místo toho Voyo divákům naservíruje prostě jenom další naprosto nezajímvou telenovelu v úplně stejných reálných kulisách, jen se tady míří na (o něco) mladší cílovou skupinu. Zároveň mám neblahé tušení, že se tady zadělává na ságu, která může běžet celé roky, přesto její fantasy svět nevypadá bůhvíjak promyšleně. Bohužel celá první řada je natolik prázdná, že svou existenci nemá šanci obhájit. Nápad je skvělý a v rukách zcela jiných a šikovnějších tvůrců by jistě mohl náramně fungovat, ale tohle provedení je prostě mizerné. Pilot mě sice dokázal lehce a nikterak přehnaně nahypeovat, nakonec to dopadlo jenom tak, jak jsem očekával - podprůměrným nezajímavým zbytečným seriálem. Více zde, 40 %. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Pokus o moderní fantasy miniseriál se nevydařil. První díl, možná dva, se to ještě dalo vydržet, ale když se zcela poodhalil velmi prostinký příběh, ukázala se prázdnota v celé své kráse. I přes jinak sympatické herecké obsazení a líbivou kameru zůstalo jen u té líbivosti na první kouknutí, ale herci "hráli" otřesně a celá ta trapnost se dala jen stěží vydržet. A konec vypadá bohužel na další pokračování, tak snad k tomu nedojde. 1+ ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Asi mě to malinko mrzí. Držel jsem zuby nehty a nechtěl se nechat strhnout zdejším nízkým hodnocením... nešlo to. Začátek prima, na české fantasy poměry slušné efekty i prostředí. Prima herecké obsazení, ale jako celek ty prostě dopadá jako nějaký studentský film, kde je fakt snaha vidět, ale vše končí a docházejícím dechu, kdy poslední díl a epické finále stojí za totální hovno. Strašná škoda... ()

Galerie (129)

Související novinky

Comic-Con Prague už o víkendu!

Comic-Con Prague už o víkendu!

11.04.2023

Už od pátku do neděle hostí pražské O2 universum svátek nadšenců do filmů, seriálů, komiksů nebo her s primárně sci-fi, fantasy či hororovou tematikou. Comic-Con Prague, vyhlášený český festival… (více)

Reklama

Reklama