Reklama

Reklama

Aristokratka ve varu

  • Slovensko Aristokratka vo vare (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla… (Evolution Films)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (87)

HonzaBez 

všechny recenze uživatele

"Dejte na mě, teď to tady teprve začne vřít.." Nevím, zda to v pokračování Aristokratky vysloveně vře, ale zábava je to docela slušná. Hodně má na tom zásluhu nová postava Denisky, holky, co vypadá, jako by ji "na obličej spadlo železářství" :D Prý je to jedna z nejvtipnějších postav již v původní knižní předloze a Simona Lewandowska tu postavu hraje vážně svěže. Ostatní herci předvádí svůj standard a to samé se dá stoprocentně říct též o kameře Vladimíra Smutného. Takže celkově v rámci komediálního žánru docela spokojenost. ()

Iveebr89 

všechny recenze uživatele

Hele, za mne dobrý. Ideální pro nenaročného nebo unaveného diváka:) Prostě jdeš z kina s pocitem klidu v duši a bez potřeby googlit další fakta a souvislosti okolo filmu. Simona super. Jako hodně. Já bych si to dala klidně znova. Tentokrát v nějakém kině, kde není šance, že bude někdo bezostyšně šustit popcornem a nebo křupat načoskama! ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Pokračování zámeckých figurek v ještě větším pitoresknění už takhle nablble napsaných postav pro středoevropský divácký trh. Punkerský vánek zavál Simonku s jejím absťákem z drog, který využije při moučnění buchet, mimozemský údržbář Liška, uštěkaný Čermák a svatba s podporou rakety Helenky Vondrážkové. Už tam chyběl jen Michal David, Venca Neckář a Langoš. 40% ()

a-ja 

všechny recenze uživatele

Už jsem se oprostila od toho, že je to podle ´těch knih´ - a tak mě Aristokratky baví... Tahle druhá je ještě svižnější nežli první, je to svěží, pobavilo. A zase krásná kamera Vladimíra Smutného, hudba, která k tomu sedla, není prostě co vytknout... A taky tam konečně nebyl Langmajer ani žádná zrzavá Slovena (Čermák a Dyková mi tady nevadí)... ()

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Oproti "jedničce" žádný posun. A pokud, tak bohužel spíš k horšímu. Zápletky (instalatéři, hygienik) upadají, herci (ústřední šlechtická rodinka) nedokážou vystoupit z nastavených šablon, vtipy postavené na stereotypech s pointami avizovanými dlouho dlouho dlouuuuuuuuho dopředu (snad až před první narážkou). Místy mi to přišlo trapné, místy jsem se cítil jako v Kameňákově... PS: No, díky aspoň za ty psy. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • „Potřeboval jsem najít pořádnou vichřici a nakonec se mi to mezi dvě stě dívkami podařilo. Dnes už můžeme říct, že role Denisky se naprosto skvěle ujala Simona Lewandovska. Její tak trochu neukočírovatelná postava rodině Kostkových a zámeckému personálu pořádně zamotá hlavu,“ uvedl režisér snímku Jiří Vejdělek. (SONY_)

Reklama

Reklama