Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Začínam měnit svuj názor na to že nejde natočit překvapivé a zajímavé vlkodlačí filmy odehrávající se v současnosti. Výborně vybrané představitelky hlavních rolí jsou ozdobou tohoto projektu. V Ginger Snaps sérii ani tak moc nejde o samotné vlkodlaky jako spíš o mezilidské a rodinné vztahy. A je to překvapivě mnohem zajímavější než jen "obyčejný" horor. Třešničkou na dortu je skvělá režie a výborná práce s hudbou a zvukovými efekty. ()

Nick Tow 

všechny recenze uživatele

V tomto filme sa toho fakt príliš nedeje a ani báť sa asi nebudete (mimochodom, poznáte nejaký vlkolačí horor, ktorý vám naozaj nahnal strach?). Zato tu ale celkom funguje atmosféra, mrazivý pocit odcudzenia a cynický humor (poznámka Ghost nad odtrhnutou psou hlavou: „Rockymu schází starý dobrý časy“). Mimochodom, práve postava komiksovej fanynky Ghost, so svojou nevypočítateľnosťou, umocnenou detským výzorom, neurotickými tikmi, zvrhlými spádmi a košatou slovnou zásobou je priam geniálnym sekundantom večne zachmúrenej Ginger, ktorá až neuveriteľne pripomína rodnú sestru Marilyna Mansona. Skrátka, viac sa tu toho deje v druhom pláne než v obraze – a to pri hororoch občas poteší. Preto také vysoké hodnotenie, hoci inak by to bolo maximálne za tri * . ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Tento díl se mi líbil nejvíc. Nešlo tu o vyvražďování beze smyslu, kterýho s každým dalším natočeným filmem mám plný zuby, ani nastavování ředěné kaše. Celkem jsem byl i napjatej, jak to bude pokračovat. A, což je dnešní dobou více než neobvyklé, měl jsem dokonce pocit stísněnosti, ne přímo obav, ale nemělo to k obavám daleko a obavy nemají daleko ke strachu. Považuju to za dobrej horor a možná i jeden z nejlepších natočených za posledních pět let. A určitě mě to navnadilo na první a třetí díl. Líbilo se mi tu hlavně, že postavy jsou propracovaný a dobře zahraný a že tu nejde jen o lekačky a vraždy těma nejnechutnějšíma způsobama, ale i o něco víc. Tedy o psychiku hlavní hrdinky a její snahu zabránit své přeměně a ponechat si ještě aspoň stopu lidskosti, přestože ve srovnání s ostatníma postavama (kromě Alice, která byla tam kde jsi teď ty ;) je mnohem lidštější. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Od série Moje sestra vlkodlak jsem čekal dementní videobéčka, k mému překvapení však jde o jedny z nejpovedenějších vlkodlačích filmů jaké jsou vůbec k vidění. A druhý díl je ještě o notný kus lepší než první, protože ono mizerně namaskované monstrum je zde spíše tušené než viděné... a tudíž divákův jemnocit vkusu tolik netrpí. Obzvlášť když se většinou filmu rozvíjí spíše psychologické téma jak postavy sympatické hlavní hrdinky čelící nezastavitelné mutaci, tak její nové (a neméně sympatické) kamarádky z psychiatrické léčebny. 8/10 ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 6/10/// +prostředí, herecké výkony, atmosféra, efekty -druhá polovina filmu, stále slabá hudba.../// Lepší než první díl. Fain je že příběh na sebe navazuje. Nakonec zabránilo dát vyšší hodnocení vyvýjející se děj. Už jsem se těšil jak v léčebně všechny vykosí za to, že jí nepomohli a dohnali jí tak k proměne. No nestalo se, jako horror tedy velice slabé. Ovšem jako pohled do nitra postav je to dost dobré. Každopádně jednou stačilo./// Celkem 55%/// ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Jak kruté může být natáčení v Kanadě si mohli herci a štáb vyzkoušet 21. února 2003. Natáčelo se i ve dvě hodiny ráno, přičemž venkovní teplota v Edmontonu byla mínus 32 stupňů Celsia. (Stocki)
  • Tatiana Maslany si musela nechat obarvit vlasy na blond, protože ve skutečnosti má tmavě hnědé vlasy. (Stocki)

Reklama

Reklama