Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (103)

ER 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, jak dokázali tvůrci zvládnout tolik témat v jednom seriálu a s takovým množstvím postav a dějových odboček s tím souvisejících. A to je velká bolest seriálu, který pak působí méně srozumitelně a výsledný dopad je takový neslaný, nemastný. Mnohý divák v podstatě skočí na lep zvolenému tempu, které je dynamické a nenechá moc prostoru na uvažování, množství zkratkovitě pojatých scén, včetně retrospektivních a flashbackových scén, je tady obrovské. Nakonec vše drží pohromadě díky promyšlené zápletce o vraždě, která se stala v minulosti a navázala se na současnost. Jen proč se do toho musela namontovat aféra z působení Mayi u vojáků? Dále pak opiová kauza, nebo deepfake? K tomu pak zcela zbytečná detektivní linka s dětmi bratra Mayi. Jak říká klasik "méně je mnohdy více" a tady to platí dvojnásob. Ledacos zachraňuje výborná forma a dokonce i herci, jen Maya jako 52 kg vojanda, která dokáže skolit 100 kg chlapa (střihač se musel hodně zapotit) je fakt v takovýchto scénách utrpením. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MUSÍM VĚDĚT, JESTLI MÁM PRAVDU, NEBO JESTLI BLÁZNÍM…“ Je to takový jednoduchý. Ale díky tomu to má celkem slušný tempo! Různý indicie se objevujou jako houby po dešti, takže není třeba se nijak trápit přemejšlením. Snad jen by vás mohlo napadnout, jestli to není trochu blbý… Místo krimi pátračky to je spíš taková investigativní novinařina, která má za úkol (i cíl) pomalu poodhalovat tajemství. Kikina v hlavní roli je koukatelná, ovšem… ovšem jako drsňačka by snad byla i Helča Růžičková uvěřitelnější (zavři svoje voči brouku…). A pak ty její rozhodnutí… Policajti zmateně pobíhaj od důkazu k důkazu (vlastně od domněnky k domněnce) a přestože to neubírá dramatičnosti, je to triviální. Včetně závěru, kterej mě ovšem lehce překvapil. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je založen na stejnojmenné knize, kterou napsal Harlan Cohen v roce 2016. 2.) Thx za titule “ Anna Farrow“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

kiros179 

všechny recenze uživatele

Ne, nejde to.  Ač jsem se snažil, opravdu to dokoukat nejde.  Hlavní představitelka padesátikilová supermodelka-barbína-pilotka-MMAranařka, alias "uhni nebo tě složím" velice usilovně soupeří s policistou "jsem věčne v pr*eli-co teď budu dělat-další výpadek, nevadí sednu za volant a někam se pojedu podívat" o pozici nejotravnější postavy, musím říci, že je to opravdu litý boj.  Pachuť vaty a nekonečně prodlužované nudle z nosu se line celou dobu oněch šesti dílů, které jsem byl schopen vydržet.  Vcelku vypovídající pro celý seriál je fakt, že jediný, které tam mohl něco zahrát (ahoj Thorine) je v seriálu v několokasekundových záblescích, někdy urve možná i minutovou stopáž za celý díl.  10% ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

po čtvrté epizodě: hlavní hrdinka příliš krásná aby byla uvěřitelná ( která baba vypadá když vyleze z postele jako supermodelka při focení do Vougue?), nápad dobrej ale scénář slaboučkej jak levnej hajzlpapír - škoda, vypadalo to docela dobře. PS ten detektiv, co to vyšetřuje - v anglii nedělaj zdravotní prohlídky???? 😂 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Klasická cobenovka která vrší zvrat na zvrat a sype to na diváka takovým tempem že ani nemá čas přemýšlet jestli to celé dává smysl. Osobně mám pro cobenovky celkem slabost a i když Safe bylo lepší a pořád je to spíš jednohubka, která nemá velký potenciál na opakované sledování, bavil sem se velmi dobře celou dobu…70% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)
  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)

Reklama

Reklama