Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (103)

verbal 

všechny recenze uživatele

S rozžvýkaným kusem polyvinylchloridu v hubě a s banem na Instáči sice jakž takž píchatelná, ovšem jinak totálně prkenná a zcela bezmimická barbína, které by jakoukoliv vojenskou kariéru mimo vytírání hajzlů v kasárnách uvěřil snad jen ten nejdebilnější mumulendovský Uniporn, v hlavní roli sebemenším intelektem pohrdající obskurní kafilérie kauzálního kokotismu, hospodyňkovské pičidity, prvoplánově retardované otravy a kreativní obrny podle paknihy vyhlášeného bulvárního nudila a neumětela Babrala Kolena. A aby toho cerebrálního příkoří nebylo málo, celý ten dávivý břichabol zase rychlouklohnila již totálně pokroucená velkobritská Bolševize, tudíž se jako obvykle jedná, Kolenovi navzdory, o zcela korektní, úplně, ale úplně nenásilnou, veskrze reálnou a ani trochu demagogickou minoritní libtardí pseudoprezentaci přesilných mužen, hladce domestikovaných negrů a přehrdých bukanýrů, urputně podporovaných plně probuzenými, dříve konzervativně zcela homofobními čmoudy, aby měl Riksha Suňák řádně inkluzně vyčištěné a odgándíované  čakry do dalšího volebního období ve Spojeném Pandžábu Velké Islámie a Severního Súdánu. Ale nesmuťe, milí čtyřkovači a pětkovači! Podruhé už to z vás debila stoprocentně neudělá! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vývoj deja je solídne doprepletaný tak, aby divák stále vývojovo tápal. Lenže z celkového hľadiska na mňa samotný počin pôsobí akosi chaoticky, kedy príliš veľa tematických smerov, ani z ďaleka nezaručí kvalitu, ktorá bola tvorcami očakávaná. Nemám Ja veru v obľube takéto guláše, v ktorých sa melie piate cez deviate. Uznať ale musím, že človek takmer do úplného záveru netuší koľká bije, a zato asi aj zaslúžene tá tretia. ()

Reklama

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony tohoto seriálu by si zasloužily hodnocení "Odpad". Znělku napsat a designoval taky někdo s jednou poslední mozkovou buňkou... Ale protože prvních 6 dílů mě fakt zajímalo jak to dopadne, a co se stalo, dávám jednu hvězdu. Kdyby všechny "twisty" a vysvětlení skončily v tom sedmým díle, tak bych tomu dala i hvězdy tři. Ale kterej dement měl potřebu to takhle vyhrotit a překombinovat? Po shlédnutí posledního dílu do konce mi bylo fakt líto, že jsem tomu věnovala tolik času. ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bylo fakt špatný. Děsivá hudba dunící v naprosto jakoukoliv chvíli, miliony zápletek na všech stranách a přehnané zvraty všemi směry. A opravdu nám musí hlavní postava po celý seriál lhát o tom, že hledá, co se stalo, přestože zabila svého manžela a celou dobu ví, že její sestru zabil on? Sorry, ale beru to jako těžký podraz na diváka. 50 kilová baba sejme namakaný borce ani nemrkne a prostě další spousta chujovin. A finální sebeobětování té nechutné čůzy, té jediné férové a správné, která jediná má svědomí? Chce se mi zvracet. ()

Mateyf.Iks 

všechny recenze uživatele

Zatim jsem videl jeden dil a muzu teda zatim jen s jistotou rict, ze casting directora by meli vyhodit. Leda by dostal za ukol nevybrat ani jednu sympatickou postavu. Potom udelal super job Dokoukano: I kdyz to bylo plny clishe a nepochopitelnosti, tak si to dokazalo drzet napeti a moji pozornost. Krasnej priklad jak zkurenim posledniho dilu, muzem krasne zkurvit celej serial. Dekuji pekne. Asi jsem na tenhle serial moc malo hloupej :-/ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)
  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno