Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (105)

RedRose 

všechny recenze uživatele

(BACHA SPOILERY) Po zhlédnutí poslednich dvou dílů stahuji hodnocení až do podprůměru, protože výsledek ani trochu neodpovídá šestidílnému průběhu a chováni hlavní postavy: 40-ti kilové Rambo ženy !! Jednoduše ne !! Tohle není překvapivý zvrat v závěru, to je podraz a závěr něčeho jiného, než jsme sledovali... A ono sebeobětování na konci? Tězko někdy uvěřím tomu, že matka, která zabije manžela, aby jejich dceru nevychovával vrah, se později sama obětuje, aby odhalila spiknutí a dcera tím pádem vyrůstala bez rodičů, byť v tomto případě měla několik chlapů, kteří se o ni postarali... S tím co víme na konci, má průběh logických děr jako v ementálu a červené hodnocení zde opravdu nechápu... ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Mělo to sice spád, mělo to detektivní šmrnc, ale obsahově to bylo skoro tupé a řekl bych podvod na diváka. (Ano Agatha Christie se proslavila detektivním románem, ve kterém porušila pravidla, stejně jako je tomu i u této série). Řada věci tam nedává logiku a hlavní hrdinka je sorry jako de facto blbka, která chodí na zajíce s bubnem a pokud se rozhodne, tak vždycky jenom blbě. Nepoučitelná a navíc sebestředná. A to bylo dost hrozné. Také mě unavuje, že 80% filmů nám sděluje, že kdo má peníze je darebák. Ale to není žádná absolutní pravda. Špičkový výkon podal Adeel Akhtar a ukázkového dobrého vola sehrál Emmett John Scanlan. Za ně dvě hvězdy, zbytek bída bez lesku a některé role byly úděsné (např. nevlastní bratříček..). 40% ()

Reklama

JB001 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech musím konstatovat, že to určitě dáme jen ve dvou dávkách. A jednu hvězdu si nechávám v rezervě. Tu gay linku si mohli odpustit, ale to je pro současnou Netflixovou produkci asi povinnost. A hodně mne pobavila ta zelená Škoda, kterou hlavní vyšetřovatel vyfasoval za trest. Po závěrečné epizodě zvyšuji na plný počet. Na Mayu se hezky koukalo... ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Štandardná cobenovka s toľkými zvratmi, že záverečné finálne odhalenie už nejako moc neprekvapí. ALE(!) pozerá sa na to skvelo. Včera som dal na jeden záťah šesť častí a dnes som to doklepal. To je pre mňa dôkaz o výbornom filmovom zážitku, ktorý mi síce trochu kazila škaredá, v jednom kuse zamračená, Abbey a furt omdlievajúci Rushid Abdul Mohamed Kierce, z ktorého som mal dojem, že je len jedným neschopným a otravným debilom. Na oddych s vypnutým mozgom ideálne. 80% ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

po čtvrté epizodě: hlavní hrdinka příliš krásná aby byla uvěřitelná ( která baba vypadá když vyleze z postele jako supermodelka při focení do Vougue?), nápad dobrej ale scénář slaboučkej jak levnej hajzlpapír - škoda, vypadalo to docela dobře. PS ten detektiv, co to vyšetřuje - v anglii nedělaj zdravotní prohlídky???? 😂 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)
  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)

Reklama

Reklama