Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (104)

makakus 

všechny recenze uživatele

Klasická druhá liga. Příběh zběsile a nelogicky skáče a dovádí jako by byly tvůrci sjetí koksem a trávou najednou, nasamplované hudební zvuky se snaží vyždímat drama i z každé nudné cesty autem, herci jsou buď bezvýrazní nebo naopak komicky přehrávají, spousta dialogů je zbytečně uplácaných, řada scén zbytečných. Hlavu a patu to moc nemá. Takový popík se spoustou efektních tónů, který se snaží tvářit jako tajemný thriller. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Štandardná cobenovka s toľkými zvratmi, že záverečné finálne odhalenie už nejako moc neprekvapí. ALE(!) pozerá sa na to skvelo. Včera som dal na jeden záťah šesť častí a dnes som to doklepal. To je pre mňa dôkaz o výbornom filmovom zážitku, ktorý mi síce trochu kazila škaredá, v jednom kuse zamračená, Abbey a furt omdlievajúci Rushid Abdul Mohamed Kierce, z ktorého som mal dojem, že je len jedným neschopným a otravným debilom. Na oddych s vypnutým mozgom ideálne. 80% ()

Reklama

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Přijemnej,krátkej seriál ,skouknutelnej za jedno odpoledne...Pestrý děj,zaujala mě aj uvodni hudba,překrásná herečka,perfektně vymyšleny zápletky a závěr byla pro mě fakt třešnička 😀🙂🙂🙂...Přijemny,opravdu....Tak žije,nebo nežije?😀..A kdo ho...ehm zabil??...Dvě hlavní otázky....Fakt doporučuju,sem velmi spokojenej🙂🙂 ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony tohoto seriálu by si zasloužily hodnocení "Odpad". Znělku napsat a designoval taky někdo s jednou poslední mozkovou buňkou... Ale protože prvních 6 dílů mě fakt zajímalo jak to dopadne, a co se stalo, dávám jednu hvězdu. Kdyby všechny "twisty" a vysvětlení skončily v tom sedmým díle, tak bych tomu dala i hvězdy tři. Ale kterej dement měl potřebu to takhle vyhrotit a překombinovat? Po shlédnutí posledního dílu do konce mi bylo fakt líto, že jsem tomu věnovala tolik času. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia Cobenovka, takže kto je fanúšik presne vie, čo ho čaká a aj to dostane a možno aj niečo navyše. Ak niekoho adaptácie jeho diel nezaujali, tak ho Fool Me Once môže sklamať vďaka niektorým trochu iným prvkom ešte viac. Za mňa je určite triumfom obsadenie Michelle Keegan, ktorá teda okrem toho, že je krásna, je pred kamerou hlavne presne taká aká má takáto postava byť. Podobne je to aj s Akhatarom, avšak tam som čakal viac buddy laškovania s novým kolegom. No a tá zelená tu symbolizovala asi Mayine zamestnanie, alebo sa tvorcom proste až príliš jej využitie zapáčilo. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)
  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno