Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seattle zasáhlo tragické zemětřesení. Během minuty je zničeno celé město, tisíce lidí jsou bez střechy nad hlavou, další tisíce se pohřešují. Je to největší přírodní katastrofa století, která zasáhla západní pobřeží. Vzápětí se země opět otřásá. Podle odborníků by mohly přijít další otřesy, které novodobě lidstvo nepamatuje. Jediná možnost, jak přírodní živel zkrotit, je použít jadernou sílu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

Ceberus 

všechny recenze uživatele

První díl je ještě docela v pohodě, hlavně se sledovatelnými triky. Příběh je stokrát viděné, ono se toho moc nového v daném žánru snad ani vymyslet nedá. S druhým dílem to pak bylo horší... Každopádně bylo fajn vidět zase jednou Beau Bridgese (gen. Landry z SG-1) a Kaley Cuoco (Penny z BBT) v jiných rolích, a na Kim Delaney se taky dalo slušně koukat. Chcete-li vidět jiné naprosto stejně béčkoidní katastrofické filmy, doporučuji Potopu nebo vizuálně uspokojivou Ledovou apokalypsu. ()

AdamDM 

všechny recenze uživatele

Ak toto ponúkajú televízie stále dookola a k tomu ešte s reklamami. tak sa nečudujem, že pre niekoho je tento film vrchol kinematografie. Veľmi tupé scény, rozhovory, grafika by na TV film ušla, ale aspoň niečo by mohlo pohlo proporčne sedieť. Napríklad prasklina cez evakuačný tábor má šírku niekoľko kilometrov, na satelitných záberoch je veľká ako Československo. Dáva ako fanda Stargate 1* za Landryho. ()

Reklama

R.I.S.A odpad!

všechny recenze uživatele

Tuto sem myslel že vemu a vyhodim z vokna... do píči že se na to nevyserou točit takovou srágoru, v krámu sem za to dal 2 kila že si to pěkně zkouknu odpoledne u piva řikal sem si jo za ty prachy to snad nějak bude vypadat. Hovno , už v pulce to byla nuda jak kráva efekty poť mě jebat , no prostě kdo to zkouknul celí tak se musel aspoň 20x nasrat ..... a pak se z toho posrat ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Na takovéhle katastrofycké filmy nechci a nebudu koukat. Dlouhé záběry na lidi, co koukají za kameru, padající americké vlajky, americké hlavní vládně-armádní stany řešící neřešitelné a Beau Bridges jako prezident USA mluvící jedno klišé k blití za druhým. Jo pardon, to byl SPOILER!!! Nicméně za tu filmařinu alespoň 15% = 1-/5 ()

morize odpad!

všechny recenze uživatele

Do nejmenšího detailu vybroušené katastrofické béčko, u kterého se budete pro jeho fantasticky vyvedená až sebesama parodující kliše bavit. Jediné co mě udivuje, že Nova tento film nevysílala v sobotu v hlavní večerní vysílací čas. Krvežíznivost zemských zlomů v tomto filmu totiž nezná hranic. Nejlepší momenty filmu: jaderné pumy vsazené do hloubky 130 metrů pod zemský povrch dokáží roztavit zemské desky aniž by na povrchu způsobily jakoukoliv radioaktivitu, tleskám! Za zmínku stojí také řeka, jejíž tok se vlivem zemětřesení obrátil. Odkud tam však dále tekla je mi záhadou. Co ti Američané nevymyslí :)) Veškeré dialogy (převážně ty srdceryvné) tomu všemu jenom nasazují korunu. Těším se na další díl ! ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama