Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (275)

Reniii 

všechny recenze uživatele

Takešiho hrad, je to stále o tom stejném, ale pokaždé se na to musím znovu a znovu dívat, Asi kouzlo Japonska. Tlupa japončíků se přišla dobrovolně ''zničit'' na bláznivých úkolech, které pro ně připravili další škodolibý japončíci. Dala jsem tomu 4 hvězdičky protože abych dala 5 tak by tam nesměly být někdy stupidní komentáře překladatele. ()

D1705 

všechny recenze uživatele

Fenomenálna japonská hlúposť. Takešiho hrad bol akýsi predchodca Ninja Factoru a Drtivej porážky. Disciplíny ako Vybíjaná, Ťuk-Ťuk, Obrý hríb a iné sa stali maskotmi hry. Japoncov za odmenu 1 000 000 jenov neodradili ani zákerné prekážky ako Jazda na surfe či Pohyblivé kamene. Takeshimu Kitanovi sa proste podaril dobrý zábavný program. Za 133 epizód, mali len 9 víťazov, takže to bolo naozaj ťažké vyhrať. Len by ma zaujímalo, či ľudia, ktorí si zranenia spôsobili boli dopredu poučení alebo či niekto dokonca Takeshiho žaloval. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice je to strašná hovadina, ale vzpomínám si, že jsem to pravidelně sledoval na DSF. Nikdy bych nevěřil, jaká je prdel koukat na bandu vytlemenejch japonců, který pořád někde padaj do bahna. Měl jsem z toho pocit, že jsou v tý soutěži snad všichni zhulený. Navíc mam slabost pro asiatky, takže 4 hvězdičky :-) ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Neskutečná blbina, ve které Japonci dokazují svoji ujetost a u které se jeden pobaví na účet druhých. To pobavení je o to upřímnější, protože o to tu právě jde. Pobavit sebe i ostatní. Co mě ale vždycky dostává do kolen je fakt jak je svět malý. Nikdy by mě nenapadlo, že Japonci budou hrát hru Cukr, káva, limonáda, kterou jsme hrávali kdysi dávno před školou. :^) ()

Pishin 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou totalni uletaci a casto me z tech jejich televiznich shows hlava nebere. Zakladem japonske reality-show je, jak uz tady nekdo napsal, radne potrapit hrace a v tom jsou japonci nejlepsi. Neberou si servitky takze neni nouze o krkolemne pady, dopady na hlavu a dalsi silenosti obcas me to nutilo zapremyslet z vceho jsou nektere dekorace vyrobeny. Kazdopadne Takeshis Castle patri k tem nejzabavnejsim. PS: pokud by mel nekdo zajem doporucuju se podivat na Silent Library (najdete na Youtube) tam nejde o nic jineho nez radne potrapit hrace a pak co je soldni ulet je Human Tetris (neleznete rovnez na Youtube) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama