Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

igi B. 

všechny recenze uživatele

..."ty vole, tohle nebyl moc dobrej extrém vole..." Fakt ne. No - chvílemi i vtipné. Jen nechápu, pro koho je tahle taškařice kultovním filmem. Pro čtrnáctiletý dětičky jsou naši hrdinové myslím trochu starý páky a jestli na tomhle někdo ujede po osmnácti, tak to je mi ho tedy fakt líto... . . . Předpokládám, že zdejší vysoké hodnocení je důsledkem nějaké vyhulené psychózy. Velmi průměrná kokotmedie, velmi velmi průměrný film. Dvě a půl hvězdičy maximálně - a nic mě nenapadá, proč to zaokrouhlit nahoru. Ale jako příloha do časopisu dobrý, fak volové... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Šla jsem do toho s mírnými obavami a nic moc jsem si od filmu neslibovala, o to víc mě překvapil. Není to sice nejoriginálnější námět, ale zápletka je hodně povedená. Zahulili, pak dostali hlad a chtěli ho zahnat minihamburgery. Cesta za žvancem ale nebyla jednoduchá. Ani by mě nenapadlo, že se jim toho tolik může přihodit. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Neholduju burgrům ani hulení, ale místy jsem se u téhle ulítlé komedie opravdu bavil. Zvláště pak fekální bitva dvou buchet stála za to, stejně jako ten pohovor v kanceláři či Hnusákova odtahovka a jeho buchta v baráčku. Jo tyhle momenty jsou vážně k pousmání, ale místy to bylo až nehorázně trapné. Nevím, co na tom tolik lidí vidí jako kult, já v tom vidím průměrnou podívanou, pár srandovních hlášek a situací a „Finče“, který se tu nachomýtl z Prciček… ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Proti tomuto nepodarku bych navrhla "Hele, vole, kde mám káru?" na filmové ceny snad ve všech kategoriích, ta svou demenci totiž nezakrývala, ale udělala z ní přednost, na kterou se dalo od prvních minut celkem bez problémů přistoupit, smích u jedné scény a kreslených portrétů na samém konci zde nestačí na víc, než jednu *. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Tato naprosto odzbrojující komedie vyniká nad ostatními tucty amerických komedií s tématikou "tráva tráva tráva". Výborně zvolené duo je doprovázeno jedním z nejjistějších druhů humoru, a to cizím neštěstí, které se především Haroldovi dostává velice často. Zaznamenal jsem dokonce pár parádních hlášek a bohudík jsou některé nelogičnosti až tak trapné, že se jim zkrátka zasmát musíte. Zkrátka jedna z těch komedií, po kterých šáhnete, když se chcete s přáteli od srdce zasmát. 80% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • 9milionová teenagerská komedie utržila v severoamerických kinech uprostřed léta za první víkend (30. 7.-1. 8. 2004) 5,4 milionu amerických dolarů, celkově pak 18,3 mil. Celosvětové tržby byly 23,9 mil. (imro)
  • Ak na originálnom DVD prejdete menu, uvidíte Harolda (John Cho) a Kumara (Kal Penn) šoférovať Haroldovo auto. Ak ho necháte sedieť dostatočne dlho, začnú sa sťažovať. Nahratých majú viacero vtipných hlášok. (WalterIK7)
  • Během promítání filmu v USA používali v řetězci White Castle kelímky s Haroldem (John Cho) a Kumarem (Kal Penn). Bylo to poprvé, kdy se film s ratingem R (tedy nepřístupný do 17ti let bez doprovodu rodičů) dostal na obaly jídla. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama