Reklama

Reklama

Kung-fu mela

  • Hongkong Gong fu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Píší se 40. léta 20. století a předrevoluční Čínu ovládá chaos. Uprostřed tohoto zmatku se odehrává příběh zlodějíčka Singa (STEPHEN CHOW), který se zoufale snaží stát členem rafinovaného a nemilosrdného gangu Sekerníků, pod jehož zločinnou nadvládou se ocitla celá Šanghaj. Když jej osud zavede do přelidněné čtvrti Vepřín, pokusí se Sing pomocí vydírání vylákat peníze z jednoho ze zdejších obyvatel, avšak sousedi jeho oběti jsou někým jiným, než se na první pohled zdálo. Svými komickými zastrašovacími pokusy přivede Sing do této hry neúmyslně i samotný gang Sekerníků, čímž spustí lavinu událostí, vedoucích ke střetu dvou zcela odlišných světů. Během následného souboje obyvatelů Vepřína s krutým gangem se nečekaně objeví na scéně několik legendárních mistrů kung-fu. Sing však - i přes všechny své zoufalé pokusy - postrádá duši zabijáka a musí se smířit se svou vlastní smrtelností, aby odhalil opravdovou podstatu mistrovství v bojových uměních. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
KUFI

KUFI (hodnocení, recenze)

dvojka se bude odehravat v dnesni dobe a Chow bude mit jenom cameo

Dzafi A.D.

Dzafi A.D. (hodnocení, recenze)

Zmiňujete tu někteří že se jedná o parodii, prosím jaký film to paroduje? Mimochodem letos má vyjít druhý díl.

na příspěvěk reagoval Raccoon.city

Poljos

Poljos (hodnocení, recenze)

Jedna z nejpovedenějších parodií, které jsem kdy viděl. Tohle těžko někdy někdo překoná.

jounen

jounen (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době jsem dal filmu 4 hvězdičky.Opravdu jsem se bavil.Skvělá kombinace humoru,ironie a akce.A není to americkej splácanec.Prostě originální dílko.

aR3Zz

aR3Zz (hodnocení, recenze)

Kung-fu mela je proste kung-fu mela! Tenhle film si na nic nehraje, je to jednoduchy, ale zabavny akcni narez a kdyz pisu akcni, tak tim opravdu akcni myslim! A ze je to misty (vlastne casto az porad :) ) vyvedene do extremu? U tohohle filmu to podle me vubec nebylo na skodu...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Jedna z nejlepších kung-fu komedií poslední doby. Když jsem to viděl poprvé, tak jsem nevycházel z úžasu. Stephen Chow musí být šílený :-)

Edhelharn

Edhelharn (hodnocení, recenze)

Kung Fu Hustle dokonca pochválil aj Terry Gilliam z Monty Python v rozhovore s Markom Ebenomv programe Na plovárně teraz 16.11.2006 :-) že je v ňom vidieť lásku k filmu a že je veľmi zábavný :-)

MaxQ

MaxQ (hodnocení, recenze)

Vypnout hlavu a nechat se unášet, to je podle mě jediná možnost vychutnat si tuhle komedii. Plný počet hvězdiček si zaslouží, už jen pro ochotu riskovat.

_Josh_

_Josh_ (hodnocení, recenze)

sakra,tenhle film me zaujal strasne moc,ale fakt nevim cim :)) Snad tim stupido dobrym pribehem ? Mozna... Take by z toho to filmu slo udelat vyborny poeticky film.Ale co,je z toho komedie :)

Storm8

Storm8 (hodnocení, recenze)

Velmi netradiční film, získal si mě choreografií bojových scén a zajmavým námětem. Vim, je to totální brak, ale dobře udělanej.

Kundil

Kundil (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Jedlinem :o) Třeba scéna vrhání nožů na paní domácí, která skončí ušknutím dvou jedovatých kober do rtu je přímo za břicho popadající :o) Vřele doporučuji schlédnout tento film :o)

 (hodnocení, recenze)

Trochu jsem tušil o co půjde, protože jsem už předtím viděl Shaolin soccer. Přesto jsem byl překvapen a to příjemně. Kung-fu filmy miluju (a žije Jackie Chan) a tohle je prostě úžasný! Celý film příjemně graduje a velkolepé finále mně zanechalo zírajícího s otevřenou pusou. Podle mne skvělá, moderní kung-fu parodie, která si na nic nehraje.

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

To bude mela!

To bude mela!

01.09.2005

Úspešný režisér, herec, komik a lámač ženských sŕdc Stephen Chow chystá pokračovanie svojho hitu Kung-fu mela! Kritikmi a divákmi veľmi dobre ohodnotený prvý diel zarobil za päť mesiacov svojho… (více)

Reklama

Reklama