Reklama

Reklama

Kung-fu mela

  • Hongkong Gong fu (více)
Trailer

Obsahy(1)

Píší se 40. léta 20. století a předrevoluční Čínu ovládá chaos. Uprostřed tohoto zmatku se odehrává příběh zlodějíčka Singa (STEPHEN CHOW), který se zoufale snaží stát členem rafinovaného a nemilosrdného gangu Sekerníků, pod jehož zločinnou nadvládou se ocitla celá Šanghaj. Když jej osud zavede do přelidněné čtvrti Vepřín, pokusí se Sing pomocí vydírání vylákat peníze z jednoho ze zdejších obyvatel, avšak sousedi jeho oběti jsou někým jiným, než se na první pohled zdálo. Svými komickými zastrašovacími pokusy přivede Sing do této hry neúmyslně i samotný gang Sekerníků, čímž spustí lavinu událostí, vedoucích ke střetu dvou zcela odlišných světů. Během následného souboje obyvatelů Vepřína s krutým gangem se nečekaně objeví na scéně několik legendárních mistrů kung-fu. Sing však - i přes všechny své zoufalé pokusy - postrádá duši zabijáka a musí se smířit se svou vlastní smrtelností, aby odhalil opravdovou podstatu mistrovství v bojových uměních. (oficiální text distributora)

(více)

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Hong Kong Film Awards

Související novinky

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

Stephen Chow a Rogenovo „žihadlo“

22.09.2008

Když jsme naposledy psali o adaptaci legendárního rozhlasového a komiksového seriálu The Green Hornet, která je vysněným projektem komika Setha Rogena, spekulovalo se o tom, kdo si zahraje šikmookého… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

To bude mela!

To bude mela!

01.09.2005

Úspešný režisér, herec, komik a lámač ženských sŕdc Stephen Chow chystá pokračovanie svojho hitu Kung-fu mela! Kritikmi a divákmi veľmi dobre ohodnotený prvý diel zarobil za päť mesiacov svojho… (více)

Reklama

Reklama