Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kouzelném světě může síla lásky svět zachránit... nebo jej úplně zničit! Jack Woods je obchodníkem, který si pronajal chatu v Irsku, aby si konečně odpočinul od práce. Netušil však, že jeho dočasný domov je také domovem malých skřítků. Sen o odpočinku se rázem vypaří jako pára nad hrncem a Jack se snaží urovnat hádku mezi skřítky a čarovnými postavami v jejich kouzelné zemi. Jak to všechno skončí? Samozřejmě svatbou... nebo raději dvěma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (84)

liberita 

všechny recenze uživatele

Írka neskutočne zelená príroda, ako aj podmanivá a energická hudba je nádherná. Príbeh, ktorý si niečo požičiava zo Shakespearových hier (Rómeo a Júlia, Sen noci svätojánskej) je tiež krásny. Problémom je však pridlhá stopáž, ktorá uberá filmu na sviežosti a tempe. Ak by sa skresal o viaceré zbytočne zdĺhavé pasáže, bol by pútavejší a vôbec by mu to na jeho čare neubralo. ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná fantasy pohádka, kterou jsem viděl v televizi rozdělenou na dva díly, což jí myslím jen prospívá, v celku to asi bude působit trochu utahaně. Scénář si trošku půjčuje od Romea a Julie, triky jsou na televizní produkci v pohodě, stejně tak herecké obsazení. Potěší komediální nádech, hudba a hezká krajina. ()

Reklama

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Doba, kdy jsem tento film viděla poprvé, je dávno pryč. A spolu s ní odešlo i odešlo i to kouzlo, které na mě tehdy působilo. Dnes už je to jen jednou z mnoha variací na Romea a Julii. Ale i když to kouzlo už je pryč, pořád pro mě tento dvoufilm má jistou sentimentální hodnotu a pořád i se svou téměř tříhodinovou stopáží dokáže udržet pozornost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Hezký pohádkový příběh zasazený do magické irské přírody pro malé i velké. Každý si v něm najde to své. Irsko je kouzelná a uchvacující země, které se velmi snadno podlehne. Příběh se inspiroval Romeem a Julií. Souhlas, láska může zachraňovat nebo ničit. Je to úžasná síla. Bez ní se nedá žít. Překvapila mě přítomnost Whoopi Goldberg. Ta sem teda zapadla. Viděno jako dvoudílný film. ()

Darik 

všechny recenze uživatele

Jako malej sem to viděl v telce a pak na VHSce a i po těch letech to je příjemná odpočinková pohádka. Navíc je tam ten folklor a stepování, což k Irským filmům prostě patří. Takže za mě 60%. 5.2.2011 - Po dalším shlédnutí musím uznat, že je to opravdu moc pěkný film a byla by škoda nezvednout mu hodnocení. Takže zvedam na 80%. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama