Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Jsou i horší filmy, než je tenhle, ale jsou také mnooohem lepší než tenhle. Nepříliš záživný děj, ve kterém začínající hvězdička Sara Foster prožívá dilema na jakou stranu barikády se přidat a zda je lezbička nebo heterosexuálka či snad bisexuálka? Nevím, co je na tomhhle filmu tak komického, ani jednou jsem se nezasmál a to je právě hlavní nedostatek tohoto kousku. Tři hvězdičky dávám za obsazení do hlavní role Jordanou Brewsterovou. V tomhle filmu z ní vážně udělali sexy holku. Tři hvězdičky jsou tedy celkem adekvátní. (kdyby tam Jordana nehrála, byly by dvě!) ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Absolutni becko, co si na nic nehraje. CGI efekty vypadaji lacine, zapletka je primitivni - a je to skvela zabava (a Jordana Brewster je fakt kus, pokud vas pohled na ni necha chladnymi, tak s vami neni neco v poradku). Nekdo to popsal jako Spy Kids pro lesby, a mne nezbyva nez souhlasit. Nevim proc, ale hodne mi to pripominalo But I'm a Cheerleader. Pokud chcete jednoduchou komedii se sympatickym obsazenim, D.E.B.S. je super. Pokud jste pseudo-intelektual, co do toho jde jen kvuli lesbam a sexu, budete zklamani stejne jako vetsina tech inteligentu, co tu tenhle film hodnotili. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Som slabý? Som, jednoznačne som. Vidím šantiť dve baby v posteli a som ochotný ísť s hodnotením vyššie. Vidím, že jedna z nich je Jordana a som ochotný vypáliť bez mihnutia oka plný počet. Akonáhle sa však hladina hormónov ukľudnila na relatívne stabilnej úrovni, uvedomujem si čo som sledoval. Samozrejme, že je to plytká romanťárna, účelove natočená škvára, či iné veselé pomenovanie braku, no moje chladné srdce jordániným očiam nie povedať nemôže. Príbeh, efekty, akcia, humor či dialógy obišli film veľkým oblúkom. Preto bol logický ťah nechať jednu kočku naháňať ďalšími štyrmi teenkami v študentskej rovnošate (mňam). Bitch slapu, ktorý bol o dosť viac sexi som dal 3*, tu musím ísť kus nižšie. ()

wierzbowski 

všechny recenze uživatele

Neuvěritelný. Ježiš to je chujovina ... jenže ... jestli dam míň než 5***** tak budu sám před sebou vypadat jako blbec. Celou dobu jsem se u toho přiblble usmíval. Jak se objeví v záběru Jordana Brewster, jsem uplně LOST. Sara Foster je taky velice přitažlivá. Forma (hmmm tam vlastně, žádná není...) zvítězila nad obsahem. Prostě a jednoduše. Člověk pořád hledá další Forrest Gumpy, Jehňátka, Vetřelce. Každý by měl mít právo na slabou chvilku ... ta moje se jmenuje D.E.B.S. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinky se do sebe zamilují - proč ne? Takový námět tu ještě nebyl, takže zajímavá změna. Ovšem tady je to použité naprosto samoúčelově, aby film přitáhl pánskou část publika. Přesně kvůli tomu taky všechny agentky nosí krátké sukýnky, pořádné kolty atd. Ovšem nechápu, co by se pánům mohlo líbit na hloupoučkých rozjařených puberťačkách, ze kterých je asi dost brzo začne bolet hlava. Takže vlastně nevím, jakému publiku je tento film určen... možná tak nějaké partičce ožralých kluků, kteří by se u toho mohli ve stavu opilosti celkem pobavit. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)

Reklama

Reklama