Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie se setká se svou terapeutkou Dr. Friedmanovou a svěřuje se jí se svým vztahem ke starší ženě. Druhým pacientem je Alan, který mluví o svých citech k přítelkyni svého bratra. Charlie je představen snoubence syna Angie a zjišťuje, že je to jeho bývalá přítelkyně. Ta ho později navštíví a přemlouvá ho, aby se k sobě vrátili. On odmítá, i když ho Alan ze zištných důvodů přemlouvá. Charlie jde navštívit Angie do jejího domu, najde ji opilou a nešťastnou, protože její syn odvolal svatbu, když zjistil, že jeho snoubenka ještě stále miluje Charlieho. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Charlie si vďaka terapeutke uvedomí, že jeho vzťah s Angie sa podobá na vzťah syna s matkou. Nič na tom neuberá ani fakt, že sa pred časom vyspal so snúbenicou jej syna. Aj napriek tomu, že sa snaží byť tento raz ten správny, nič dobré mu to neprinesie. Prevedenie: Od posledného dielu série by som čakal trocha viac. Malo to to povestné čaro ale predsa ide o vrchol série a toto bola časť tak maximálne do stredu diania. 70% ()

Reklama

Zajímavosti (5)

  • Dr. Freemanová (Jane Lynch) si tu účtuje 200 amerických dolárov za hodinu, no v predchádzajúcich epizódach to bolo 350. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama