Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle rozhodně nemůže být pokračování solidní jedničky. Jako neříkám, že jsem byl z předchozího filmu unešen, ale mělo to aspon slušnou úrovň. Zato tohleto je úplně k ničemu. Brak jak vyšitý! Jediný, ale opravdu nepatrný světlý bod tohoto skvostu je herec Patrick Swayze, který měl v jedničce hlavní roli - zde má vedlejší, ale přesto potěší. To je vše. Nic v tomto filmu nefunguje. Divná dvojice, divné písně a tance hlavně. Proto hodnotím jen na 3% = odpad! ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Ak by film niesol názov ´Havana Nights´ nebol by toľko bičovaný. Takto sa chtiac-nechtiac musí porovnávať, z čoho by nevytancoval ani nebohý Patrick. Zasadenie do porevolučnej Kuby a zblíženie tunajšieho chlapca s Americkou kráskou je fajn nápad. Do toho krásne zapadá exotická hudba a pohodový feeling. Ale za to priživovanie sa na značke musí byť človek prísnejší. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Tak tomu sa hovorí nešťastný úlet ! Po nadpriemernej jednotke dvojka postráda ľahkosť, erotičnosť, pekné pesničky... Film v štýle Let´s Dance môže uspokojiť jedine priaznivcov tejto TV show. Po filmárskej stránke sú Havanské noci veľmi blízke telenovelám. Hoci nepatrím medzi nadšencov Patricka Swayzeho, jeden a pol hviezdičky patrí jemu. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to kopie Hříšného tance s mnohem horším scénářem a stejným množstvím kýče. Nicméně oproti prvnímu dílu se tu slizký kačer Swayze jen mihne v propocené košili, jeho roli zastává o něco méně slizký Diego Luna, a nesympatická obluda z prvního dílu je nahrazena vcelku milou Romolou Garai. Osobně mě více bavilo i prostředí Havany (i když je to vlastně Portoriko) a latinskoamerické tance prostě mají větší šmrnc. Blbina, která ve vás stejnou měrou vzbudí jak touhu po tanci, tak dávivý reflex. Edit 29.03.2024: Po 12 letech to bohužel neuzrálo jako víno, ale spíš jako načatá flaška mlíka v lednici... Takový dvě dřeva, který po sobě jen lezou, přičemž kamera decentně odvrací zrak od toporných kroků k detailu svíjejících se hrudníků. Děs běs, v prvním díle alespoň uměli tancovat, tohle bylo fakt o ničem. Bezkrevný, nudný, trapný. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Kouzlo prvního dílu tu samozřejmě chybí, ale určitá chemie mezi hlavními postavami tu je. Hudba není špatná, ale kromě pecky Wyclefa Jeana si asi na další písničku za chvíli nevzpomenete. Chybí i výraznější taneční scéna, finále je dost slabé, prostě další "Baby nebudete sedět v koutě" tu postrádám. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)
  • Diego Luna (Javier), který se naučil tančit za šest týdnů, přiznal, že normálně nejlépe tančí, když má v sobě několik piv. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)

Reklama

Reklama