Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Drc 

všechny recenze uživatele

Těžkou, přetěžkou úlohu měl tento film v očích diváka. Po naprosto famózním prvním dílu bylo určitě těžké vytvořit úspěšné pokračování. No a bohužel nutno poznamenat, že skeptici tentokrát měli pravdu. Co se týč hudby, atmosféry, tanečních kreací i hereckého obsazení určitě na jedničku nemá. A možná jsem staromódní, ale jako nejlepší postavu bych určil mihnoucího se veterána Patrika Swayze :) Škoda, že se toto dílko hlásí k legendě, kdyby bylo prezentováno jako nezávislý taneční film, určitě by nemuselo čelit tak vysoké hradbě očekávání. No ale zas ta reklama ... ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Hříšný tanec 2? Blbost. Z původního Dirty Dancing je tam jenom Patrick Swayze a jinak nic. Je to taková báchorka o dívce, která přijede na Kubu a prožije první lásku, do které zasáhne revoluce. A občas se přitom hezky tančí. Hlavní hrdinka má nulové charisma, zato Diego Luna je prostře roztomilej latinskoamerickej hřebeček. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Je těžké dotáhnout se na klasiku nebo alespoň nepokazit Hříšnýmu tanci pověst. HT 2 se docela distancoval od původního snímku, takže naštěstí mu nezkazil pověst, ale je trochu nefér využívat původního názvu. Každopádně pro holky je tenhle film jak dělaný. Já jsem ho viděl jednou a stačilo mi to. 3/10 ()

Lenarek 

všechny recenze uživatele

Kubánský tanec mně učeroval :-) Plný vášně, touhy a krásné hudby. Herci smypatičtí a bavili mě. Bavilo mě je sledovat, dívat se na jejich začátky i konce v taneční kariéře. Na druhou stranu tenhle film byl asi moc přeslazený. I když , proč ne? Tady mně to sedlo. Kýčovitý každých pár minut, ale mně se to líbilo :-) A ten tanec... ten je nádherný... ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Už první film s Patrickem Swayzem moc nemusím a popravdě moc nechápu, co něm lidi mají...že yb ta hudba? No tohle pokračování mi ale příjde o chlup lepší. Latinskoamerická hudba je přece jen záživnější než to skřehotání z jedničky. Prostředí Havany vypadá líp než 'pionýrský' tábor ve kterém se odehrával první film. Nehledě na to, že hlavní ženská představitelka vypadá jako ženská. Suma sumárum 2* - o jednu víc než by si u mne zasloužila jednička. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno