Reklama

Reklama

Hříšný tanec 2

  • USA Dirty Dancing: Havana Nights (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když mladá Katey přijede s rodiči na Kubu, netuší, že zde objeví nejen vášeň pro tanec, ale i velkou lásku. Osudovým se jí stane setkání se sympatickým číšníkem Javierem. Mladý pár se spolu tajně schází v nočním klubu a trénuje na prestižní soutěž v tanci... Píše se rok 1958 a na Kubě vrcholí revoluce proti prezidentu Batistovi. Na Kubu přijíždí Bert Miller se svou ženou Jeannie a dvěma dcerami Susie a Katey. Katey se pomalu rozkoukává a podaří se jí nechtěně strčit do číšníka Javiera s tácem plným pití, který je za vylití potrestán. Druhý den ujede Katey autobus a Katey musí ze školy pěšky, což není zrovna bezpečné. Naštěstí Katey potká Javiera, který jí nabídne doprovod a Katey se dozvídá i o životě obyčejných lidí. Katey je pozvána Jamesem Phelpsem do tanečního klubu, ale od Javiera se dozví o tanečním klubu La Rosa Negra, kam chodí tančit Kubánci a s Jamesem tento klub navštíví. Když z klubu odjíždějí, James si na Katey dovoluje a Katey se vrátí do klubu. Javier doprovodí Katey k hotelu, ale druhý den dostane v práci výpověď, protože zaměstnanci se nesmí s klienty stýkat a v hotelu se dozvěděli o jeho noční procházce s Katey. Katey chce Javierovi pomoci a jde za ním, aby mu navrhla účast v taneční soutěži, kde vítěz získá pět tisíc dolarů. Javier je nejprve skeptický, ale nakonec začnou s Katey trénovat. Katey se před rodiči vymlouvá na Jamese, kterého donutila, aby ji kryl. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Ježišikriste, co to dop*dele mělo být??? Ještě, že jsem u toho alespoň uklízela, protože kdybych seděla před televizí a koukala se na ty dva celých 83 minut, musela bych být znechucená ještě o něco více. Rozhodně to neaspiruje ani trochu na jedničku. Rozhodně ti dva nejsou ani o fous lepší. Rozhodně není Romola (to je ty vado jako Romulus a Rémus) nová "Baby", poněvadž ani mrskání ji tak nejde a ani nemá tak pěkně přirozený obličej a vypadá jako vysoká kobyla. Na závěr, Patricku, bylo nutné, aby ses na skoro závěr své kariéry takhle uboze předváděl? K pointě tohohle super truper snímku z Kuby v době revoluce mám pouze jedno - WTF??? Tak, a takhle to vypadá, když se opravdu, ale opravdu naštvu. ()

adams89 

všechny recenze uživatele

Na první Hříšný tanec z roku 1987 dodnes vzpomínám jako na romantickou a taneční klasiku plnou nesmrtelných písní, jakou nepřekonal už žádný jiný film z tohoto soudku. Rozhodně jsem od dvojky nečekal, že by se mu ve výsledném hodnocení mohla vyrovnat, ba ho dokonce překonat. Děj se tentokrát odehrává o deset let dříve na Kubě, místě přímo stvořeném pro latinsko-americký tanec. Na tamější složité politické situaci s nastupujícím Castrovým režimem vidím také největší pozitivum z filmu. Zatím co v jedničce to bylo odlišné společenské postavení, co bránilo vztahu hlavní dvojice, teď je to zase pro změnu opačné politické přesvědčení. Taneční choreografii bych spolu se soundtrackem označil za průměrné. Diego Luna a Romola Garai si svoje odehráli, ale postrádal jsem tu mezi nimi nějaké větší citové vzplanutí, vždyť si snad nedali za celou dobu ani pořádnou pusu. Ještě že obsadili Patricka Swazyeho, který i přes svůj věk stále neztratil kouzlo. Výsledek však přesto odpovídá spíše nějakému Let's Dance než naší nestárnoucí klasice.60% ()

Reklama

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ackoli tohle neni pokracovani v pravem smyslu, jen pokracovani tematicke, s jinymi herci a v jinem prostredi, presto si tvurci neodpustili nekolik napodob a odkazu, ktere se mi ale libily (ne jako trapne kopirovani u Snezenek a machru po 25 letech). Patricka tam nutne cpat nemuseli, protoze navaznost neexistuje a on tam opravdu nevypadal dobre - ani tech par peclive naucenych tanecnich mambo pohybu uz mu neslo jako driv. Mezi hlavnimi predstaviteli to opravdu jiskri a kubanska hudba a tanec je sexy. O pribeh samotny nejde, neslo o nej ani v jednicce, takze pokud do toho jde divak s tim, ze neuslysi kdovijake dialogove perly, ale uzije si dirty hudbu a tanec, bude spokojeny. ()

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl obrovský kolaps, od výborné jedničky, kterou mohu vidět stále a stále dokola natočí druhý díl, který ve všem selhal. Hlavní „herecká“ dvojice je dosti nesympatická a vůbec to mezi nimi nejiskří, žádná chemie, no prostě nic, nedalo se na ně vůbec dívat. Taneční kreace a hudba též kastrální a spíš jsem viděl film, který je nezajímavé a nevěrohodně natočen a tak tak, že jsem to přežil. Kam se poděla dobrá hudba, závěrečný gradační tanec, který mě v jedničce vždy rozpumpoval? Navíc to vypadá jak televizní zpracování, které je hodně zbytečné(tenhle film neměl nikdy vzniknout) a kterou nemohu hodnotit jinak než odpadem, i když mě mini role Patricka Swayzeho potěšila... ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tak tomu sa hovorí nešťastný úlet ! Po nadpriemernej jednotke dvojka postráda ľahkosť, erotičnosť, pekné pesničky... Film v štýle Let´s Dance môže uspokojiť jedine priaznivcov tejto TV show. Po filmárskej stránke sú Havanské noci veľmi blízke telenovelám. Hoci nepatrím medzi nadšencov Patricka Swayzeho, jeden a pol hviezdičky patrí jemu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Ani Romola Garai (Katey) ani Diego Luna (Javier) neměli před natáčením žádný profesionální taneční výcvik ani zkušenosti. Deset týdnů před začátkem natáčení odjeli do Portorika a tam denně trénovali osm hodin s producentkou JoAnn Fregalette Jansen a čtyřmi dalšími tanečníky a choreografy. (Bauer)
  • Inspirací tvůrcům filmu byl skutečný příběh choreografky a producentky JoAnn Jansen. Ta se v roce 1958 coby teenagerka přestěhovala s rodiči z amerického města St. Louis do Havany a postupně poznávala svět golfových večírků a luxusních nočních podniků. Našla si kubánského přítele, který ji seznámil s místní kulturou. Zážitky z Kuby ovlivnily JoAnn na celý život - stala se choreografkou a v New Yorku vedla vlastní taneční skupinu. (HappySmile)
  • Film byl natáčen v Portoriku, přestože se děj odehrává na Kubě. (Bauer)

Reklama

Reklama