Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Karush 

všechny recenze uživatele

Vidno, že režisér vsadil na humorná stránku filmu, situácie, keď sa Jane Fonda pokúša vyštvať Charlotte sú síce vtipné a svižné, ale týmto situáciám treba dať aj nejaké prepracované pozadie, základ, čo vyplní miesta medzi humornými scénami, radšej menej a viac prepracovaných situácií, ako dať tam čo najviac a už nasilu tvorených vtípkov. Toto malo za následok, že charaktery boli strašne slabo rozvinuté a prepracované a niektoré situácie boli divne vyriešené ako napr. prechody medzi okamžitou túžbou a skutočnosťou, síce boli trefné, ale neprehľadné, Určite sa divák môže zabávať na "Fonda-Lopez akciách", ale je k tomu potrebné, aby nemal prílišné požiadavky po akejkoľvek stránke. Podobné filmy: Vorsicht Schwiegermutter, Worst Week of My Life, Pravidlá lásky, Protivný svokor. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Manželstvo je... nazvime to staromódnym posvätným zväzkom, do ktorého by mal ísť zrelý človek.“ – „A čo vaše štyri rozvody?“ Oproti tomuto polotovaru je LEMRA LENIVÁ s McConaugheym sviežou romantickou komédiou. Jennifer Lopez má nezadržateľne za sebou časy, kedy bola nová a milá (VLAK PLNÝ PEŇAZÍ, ANAKONDA, ZAKÁZANÉ OVOCIE, CELA). Teraz je striedavo neznesiteľná (SVADBA PODĽA MARY, DOSŤ, GIGLI) a striedavo otravujúca (ŽIŤ PO SVOJOM). Ak DIABOLSKEJ SVOKRE nedávam zaslúženejších 20%, tak iba kvôli zopár aspoň podpriemerným vtipom (svokra svokry, krabicové víno, fackovanie), za Adama Scotta a za Jane Fonda. Tá stvárnila poslednú „poriadnu“ rolu v roku 1990 (v STANLEY A IRIS) a kvôli DIABOLSKEJ SVOKRE sa zo záhadného dôvodu (že by peniaze?) vrátila. Sledovať pri takejto ponižujúcej spotenej filmovej fuške legendu, ktorá bola päťkrát nominovaná na Oscara (KONE SA TIEŽ STRIEĽAJÚ, JULIA, ČÍNSKY SYNDRÓM, NA ZLATOM JAZERE, ANEŽKA BOŽIA), dvoch získala (KLUTE, NÁVRAT DOMOV) a hrala po boku Branda (ŠTVANEC) i Redforda (BOSÉ NOHY V PARKU, ELEKTRICKÝ JAZDEC) a režírovali ju Cukor, Pollack, Pakula, George Roy Hill, Godard, Jewison i Lumet je smutné. Ale práve za staré časy dávam až 40%. ()

Reklama

Brandon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl víceméně z donucení na cestě žluťákem (=busem). Je to odpadová hovadina, hrozný dialogy, tupej scénář, mizerná Lopezka a ty sladký řeči Vartana byli přímo k zblití (musel jsem to napsat). Ta jedna hvězdička je pro Fondovou. Škoda, že tak v hrozným filmu, ale jako milující tchýně byla famózní. Mít takovou doma, tak se jdu rovnou oběsit ;-) ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, to je visačka tohohle filmu.... Myslím, že toto označení je nehorázná drzost. tento film není ani romantický a ani vtipný, tudíž komedie to také není. Co je to? Já fakt nevím, mám jen pocit, že mi někdo či něco ukradlo čas, který mi nikdo nevrátí.... Ne, není to vůbec film, který je třeba nijak zvlášt zaobírat... Možná časem jako ukolébavku na nějaké TV, pokud možno nedabovaným.... ()

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Jako tzv. odpočinkový film, u kterého si nemusím namáhat hlavu, je to relativně slušné. Jen Jane Fonda asi ztratila rozum, když kývla na takto podprůměrnou roli, která není hodná její herecké velikosti. Celá zápletka mezi Jane a Jennifer je dost realistická (boj o syna, celkem běžné téma každodenního života), občas lze objevit i vtipné scény. Nepohoršuje, ale na druhou stranu ani duši neladí.. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Snímek byl nominovaný na cenu Golden Trailer v kategorii Nejlepší komedie. Z Teen Choice Arwards si odnesl celkem 6 nominací, například jako Film vhodný na rande či Nejlepší filmový lhář. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama