Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

somnar 

všechny recenze uživatele

Příšerně trapná Jane Fonda v komedii stejně nenápadité, jako zbytečné. Je smutné sledovat potupný konec herecké legendy, které zde scénář předepisuje pouze hysterické vřeštění při pohledu na Jennifer Lopez. Kdyby nebylo snesitelných vedlejších postav, tak bych tenhle film bez ambicí snad ani nedokoukal... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

S tchýní můžete mít buď dobrý vztah a nebo když ji vidíte s koštětem, přemýšlíte, jestli se chystá zametat nebo odletět.. Monster-in-Law je ten druhý případ, jen v možná pro nás netradičním gardu "maminka synáčka" a já musím konstatovat, že s výjimkou pár vtipných momentů, o které se postarala navrátivší J.Fonda (při některých hysterických výstupech jí snad měli zavolat exorcistu), se jedná o typ komedie, jenž z rektálního otvoru Hollywoodu vyleze za rok veletucet. Mám jednu, čistě hypotetickou otázku. Kdyby měla Lopézovic Jennifer pozadí podobných proporcí jakýma disponuje Roseanne (tzn. penzionovaný tažný valach), byla by stále obsazována do rolí hispánských krásek prostého původu, co k bohatému štěstí přišli, jen pro své vskutku mistrovské herectví..? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

tchýně viola dělá v televizi rozhovory s celebritami a jednoho dne dostane padáka. chce se věnovat synovi, který však má přítelkyni a tedy trošku jiné plány. po té, co viola prožije šok z plánované svatby, by mělo docházet k vtipným situacím. ale nic moc. viola zapojí všechny svoje schopnosti, jak ztrapnit nastávající snachu. vtipného pomálu. hlavní předností má snad být sexi J.L., ale nějak to na mě nefunguje. záchvaty panické úzkosti u protivné ženy mě taky neberou. situace by se mohla změnit, když J.L. prohlédne úlisnost tchyně a začínají se navzájem NIČIT. tu a tam by se dalo pousmát. pak přichází usmíření a já jsem hotovej. nebýt celkem solidně odvedené práce od J.F. nestálo by to ani za tu jednu hvězdu. ()

Ivoshek odpad!

všechny recenze uživatele

Zkušený divák, a to já jsem, dobře ví, že když má film označení "romantická komedie" a je v tom Jennifer Lopezová, bude to strašná blbost. A ano, je to strašná blbost, trapná a špatně zahraná. Zvlášť za pani Lopezovou mi bylo ouplně stydno. Jako rozumnou alternativu k tomuhle filmu doporučuju třeba koukání do zdi nebo Eduardovo Neváhej a toč. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Nesnáším tuhle rádobyvtipnou slaďárnu spjatou s komedií. Takhle zkurvit docela dobrej námět na film. Na tenhle komentář mě navedl český snímek Tchýně a uzený, po kterém jsem si vzpomněl na tuhle šaškárnu a hned jsem si pomyslel: "zlaté české filmy". Tohle bylo otřesný snad po všech směrech. Nebylo to vtipné, nemělo to "romantickou hloubku" a uřvaná Fonda mi zkazila celý večer. Děkuji, ale už nikdy více. 5% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)
  • Všechny fotografie se slavnými osobnostmi, které má Viola vystavené na svém pracovním stole, jsou majetkem Jane Fondové. Můžeme ji na nich vidět ve společnosti Oprah Winfrey, Teda Turnera, Jona Voighta a Glorii Stein. Jedinou vyjímkou je obálka časopisu Time. Jane Fondová se na ni v roce 2005 měla skutečně objevit, avšak vzhledem k náhlému úmrtí papeže byla nakonec obálka věnována Janu Pavlovi II. (EbiGuetta)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama