Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Hopper 

všechny recenze uživatele

Nic noveho pod slnkom. Tisickrat prevarena zalezitost, akych sme uz videli na kila a podstatne lepsich. V ramci komedie je tu prilis malo vtipnych scen, Fonda priserne prehrava a je viac trapna ako vtipna, nehovoriac o tom, ze od "uveritelnosti" jej postavy je strasne daleko. Lopez aj Vartan tu taktiez extrovne neoslnuju. V ramci jednorazovej oddychovky na vyplnenie volnej dvojhodinovky sa to vsak da prezit. ()

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Slečna Lopez pro mě není herečka a tudíž nemusím zdůrazňovat, jak špatně hraje. Zato Jane Fonda je živel, který tak plitkou komedii trochu pozvedal. Jsem ráda, že jsem koukla na verzi s českým dabingem, kterého se v případě tchyně zhostila paní Balzerová, která tomu dodala patřičný říž a šmrnc. Jinak téma filmu - tchyně jsou vždycky peklem a právě proto, že samy měly problémy s vlastníma tchyněma, což je něco jako koloběh vody, furt dokola. V každém normálním vesmíru skončí snacha jako looser, kdežto paní máma bude winner, který takes it all. ()

Reklama

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ano, dávám čtyři, ukamenujte mne. Trošku se nepoznávám. Nevím, jak bych hodnotil, kdybych neměl tak dobrou náladu jako právě teď a možná na to někdy kouknu po druhé a půjdu s hodnocením níž, nicméně při mém premiérovém sledování jsem se skutečně bavil. Na začátku jsem očekával trochu jiný koncept, ale poté, co JLo přistoupí na hru Jane Fondy se rozjede opravdu bouře. Vtipné situace jsou opravdu vtipné a ne trapné. V paměti mi asi nejvíc utkvěla zkušební večeře s doktorem Chamberleinem, který se vetře a poté zkušeně aplikuje své pravé povolání číšníka - ty čtyři talíře plné jídla na jedné ruce onoho doktůrka jsou vyloženě k popukání. Hlavní dvě představitelky si své role vysloveně užívají a zkušeně nechávají v pozadí nevýrazného přítele, ale už ne Wandu Sykes, která je coby asistentka "příšerné tchýně" také k sežrání. Nevím proč, ale myslel jsem si, že to je Pam Grier. Takže když to shrnu, musím jít skutečně na čtyři, i když vím, že tady budu asi výjimkou. Ale já se nikdy nerozhodoval podle mínění druhých. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Další až přehnaně tuctová blbinka, na které měla tu čest se podílet ta naše JLo. Během scén, které se daly v pohodě vidět v nespočtu v jiných filmech, sem se marně snažil najít něco k zasmání. Což je u Komedie docela důležité. Bohužel, na konci 102 minut dlouhého dílka sem pořád během sledování titulek marně pátral, kdy to konečně začne být dobré. Nechme tedy naší popelce jejího bohatého prince, at si ho vycucá do dna a pak ho v chytrém rozvodovém řízení pošle ke dnu.....=D ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, to je visačka tohohle filmu.... Myslím, že toto označení je nehorázná drzost. tento film není ani romantický a ani vtipný, tudíž komedie to také není. Co je to? Já fakt nevím, mám jen pocit, že mi někdo či něco ukradlo čas, který mi nikdo nevrátí.... Ne, není to vůbec film, který je třeba nijak zvlášt zaobírat... Možná časem jako ukolébavku na nějaké TV, pokud možno nedabovaným.... ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Celých 60 milionů jako investice se ukázalo být dobrým tahem, neboť již během úvodního víkendu (13. – 15. 5. 2005) snímek vydělal 23,1 mil. dolarů, což byl pro Jennifer Lopez nejlepší výsledek v kariéře. Celková tržba se v USA vyšplhala na více než 81 milonů. Celou čtvrtinu rozpočtu činila odměna Jennifer Lopez. (imro)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama