Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (161)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už dosť! S animovanými 3D filmami si dám na nejaký čas pokoj. Toto odvetvie filmového priemyslu má výrazne klesajúcu tendenciu, za to však neuveriteľne rastúcu produkciu. Svet dnes zaplavujú nezmysly ako je napríklad aj "Strašpytlík". Plytký, nezáživný, nezábavný príbeh o nesympatickom kurčati s hydrocefalickou hlavou a nudnými hláškami. Až som sa čudoval, že to pochádza zo štúdií Walta Disneya. Úplne bez úrovne. * ()

Doctord 

všechny recenze uživatele

Na moji dcerku to bylo moc složité:-) Mne tomu chyběla větší pohoda:-) Takže jsme to s dcerkou prvně neshléhli do konce,ale já si to potajmnu večer dokoukal a dcerce to řeknu,až bude větší:-) Přece jenom mimozemštani jsou pro ní zatím jen dospělí,až z toho vyroste,tak se s ní o tento film jěště jednou podělím:-) SBOHEm:( ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Kupodivu mě tohle bavilo. Trochu jsem se bála, že to bude příliš dětské podle animace, ale rozjelo se to hezky. Vtipné, zábavné a napínavé. Člověk tomu malému kuřeti fandí, aby se vyhrabal z té svojí neslavné pověsti a taky vztah dítěte a otce po tom, co přišli o maminku taky je spíš na vážnější notě, takže nevím, jestli zrovna pro nejmenší by to bylo. I když ti by to možná asi tolik neřešili, hlavně, že to je barevné a srandovní :) takže za mě palec nahoru, útok emzáků, resp. záchrana mrňouse, který byl k zulíbání, na zvířecí městečko se vydařil. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ač matčinému prsu již odrostlý, animované pohádky mám rád. Auta, Příšerky s r.o. nebo Vall-I podle mě strčí pěknou řádku hraných filmů hravě do kapsy. Navíc v poslední době se tyto pohádky profilují jako "zábava pro celou rodinu", tudíž i humor již není tak dětský. Strašpytlík však patří k těm nejslabším. Chatrný děj, hloupý hlavní hrdina, kterému člověk ani nemá sílu fandit a velké "finále" plné mimozemšťanů ničících vše, co jim přijde pod chapadlo, kteří přišli děsiví i mně, natož pak dětem, kterým je film určen... 30% ()

Liduskaa 

všechny recenze uživatele

Už je to sice trochu dýl,ale jako by to bylo dnes co sedím v letním kině na Silvestra a na plátně běží tenhle film...Myslím, že jen díky velkému množství svařáku, který nám pomáhal to přetrpět sme to vydrželi....ale tím co sme potřebovali přetrpět bohužel nebyla zima,ale tenhle strašný animák:( nikdy více.... ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně u semaforu, ve které Strašpytlík šlápne do žvýkačky, je nejdříve pohled na přechod zezhora - nikde ale žádná žvýkačka není. Nemohl tedy do žvýkačky šlápnout. (Patrik256)
  • Jeden čas bylo ve vývoji pokračování, jehož pracovní název byl „Chciken Little 2: The Ugly Duckling Story“ a jehož výrobu mělo obstarat Disneytoon Studios, které se zaměřovalo převážně na tvorbu levných filmů určených pro video. Poté, co se stal kreativním ředitelem Walt Disney John Lasseter, však bylo pokračování zrušeno. (fiLLthe3DD)
  • Titulní hrdina v podání kuřete má na těle přes 76 tisíc bílých pírek, pod něž animátoři umístili více než 700 virtuálních svalů.
    (Zdroj: časopis Premiere, listopad 2005). (Pavlínka9)

Reklama

Reklama