Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (161)

Doctord 

všechny recenze uživatele

Na moji dcerku to bylo moc složité:-) Mne tomu chyběla větší pohoda:-) Takže jsme to s dcerkou prvně neshléhli do konce,ale já si to potajmnu večer dokoukal a dcerce to řeknu,až bude větší:-) Přece jenom mimozemštani jsou pro ní zatím jen dospělí,až z toho vyroste,tak se s ní o tento film jěště jednou podělím:-) SBOHEm:( ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Přes 3D animaci je jasně poznat, že jde o Disneyovku a cílenou za nejmenší. Nechybí synek s traumatem, kterému otec nerozumí, dojemné proslovy, pitomé písničky. Celý je to hrozně infantilní, dětinský a vlastně i nudný. Naštěstí ale poslední třetina filmu zachraňuje hodně - mimozemská invaze je výbornou parodií na Válku světů a pointa je fajn. A úpřimně, kdyby to natočili tak, jak je ve finále ten film v kině, bylo by to mnohem zábavnější. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Udatné Kuriatko (Chicken Little) je skutočne filmom pre celú rodinu. Aj keď je hlavne pre deti, neverím, že nikto z nás by si nepozrel rád prepracovanú rozprávku. Aj keď má len 77 minút je natoľko energická, zábavná a poučná, že si určite získa srdcia všetkých detí. Má síce už možno otrepanú myšlienku zachraňovania sveta malými v spoločnosti, ale je urobená naozaj tak, aby to nebolo až také okaté. A povedzme si pravdu, vašim ratolestiam to nebude určite vadiť.77% ()

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mne to sice moc nebavilo, ale jelikož v bedně tehdy nic jinýho nebylo, dívala sem se dál a musím uznat, že sem se místy i zasmála. Sice mi nějak unikal děj, nevím, byl to takovej mix všeho možnýho a ani sem nějak nepochopila, co tím chtěli tvůrci říct (pro ty nejmenší děti), ale jedno vím jistě - fuga, cestující v akvárku jako v autě, byla bezkonkurenční :-D ()

Al Majda 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s Trellínem, animovaný film v letošním roce byl naprosto na h...... Vždycky jsou na to veletraillery, kde jsou kouzelní blbínci, na které se hezky kouká, ale samotný příběh je nakonec pěkná nuda pro dospělého a pro malé dítě naprosto nepochopitelné (např.Valliant , 2.světová válka , nacisti ). K věci, Strašpitlík mě velmi překvapil, hlavně tím, že tam nescházel vtip. Náramně jsem se bavila,obzvlášť věcem,které byli přizpůsobeny zvířecímu životu ve městě, jako místo sekačky kozosekačka, atd., převyprávět vám to nemohu, chjo. Jediná výhrada a to Disneyovská dojácká hudba ala Malá mořská víla, ble :-). Jinak se to celé povedlo,taky bych tomu dala víc než tři hvězdy, ale zas nemůžu být tak hodná, musim si ty hvězdy nechat na větší trhák, ale půl bodu by se mi tu teď hodilo. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně u semaforu, ve které Strašpytlík šlápne do žvýkačky, je nejdříve pohled na přechod zezhora - nikde ale žádná žvýkačka není. Nemohl tedy do žvýkačky šlápnout. (Patrik256)
  • Ron J. Friedman prišel do Disneyho velkovýrobny na kreslené filmy jako ostřílený scénárista. Mél za sebou neskutečné množství TV sérií, např. Charlieho andílci, Dukes of Hazard nebo Iron Man a pak se v kinech objevil také jejich animák Brother Bear. (imro)
  • U Strašpytlíkova domu je Strašpytlík, Kačka, Mrňous a mimozemské mimino. Když se mimino vysmrká do kapesníku, Strašpytlík dá kapesník na trávu. V dalším záběru už kapesník neuvidíme. (Patrik256)

Reklama

Reklama