Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (161)

JADIM 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom zdravý mix animovaného stereotypu a originality, ale postupne sa uberá na originalite a pridáva na stereotype a už sa to ani také zdravé nezdá. Vtipmi je to iba tak letmo dochutené a opakovaný "vtip" v tomto prípade už vtipom nie je. Keď dôjde k akcii a naháňačkám, tak sa z toho stáva ten typ animáku, ktorému ubližuje každá minúta. Tu tých minút našťastie nie je až tak moc. Celkom by ma zaujímal ten PIKObraz. 4,5/10 (Videné 13.2.2021, SK dabing) ()

kobras5 

všechny recenze uživatele

Již poněkolikáté jsem se měl možnost podívat na tento snímek, tak jej mohu ohodnotit trošku pečlivěji. Za mě musím říct, že to je vhodná rodinná animovaná pohádka na příležitostné shlédnutí. Má to hlavu a patu, což mnohdy bývá největším problémem animáků a já jsem vlastně za Strašpytlíka rád. Kladně hodnotím soundtrack, příběh a občasné vtípky. Záporně hodnotím hodně častou nezáživnost (hlavně první polovina), nevyužité šance. 50% (viděno na DVD). ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

A už dosť! S animovanými 3D filmami si dám na nejaký čas pokoj. Toto odvetvie filmového priemyslu má výrazne klesajúcu tendenciu, za to však neuveriteľne rastúcu produkciu. Svet dnes zaplavujú nezmysly ako je napríklad aj "Strašpytlík". Plytký, nezáživný, nezábavný príbeh o nesympatickom kurčati s hydrocefalickou hlavou a nudnými hláškami. Až som sa čudoval, že to pochádza zo štúdií Walta Disneya. Úplne bez úrovne. * ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Netušil som, že to môže byť až tak zlé! A naozaj. Ale veľká škoda, pretože samotný príbeh je konštruovaný skvelo, len minimálne využitie potenciálu. A to sa trestá. Minimálne je taktiž využitie charakterov postáv, takže človek sa vo filme zasmeje dokopy asi tri, štyrikrát, čo je na animák ozaj úbohé. Možno kruté, ale tak to je. 45%. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na méně známou pohádku nezprofanovanou jako její konkurence docela ujde, ačkoliv opět nechápu český název filmu, jelikož hlavní postava je Chicken Little (( :: Jediné co mi na tom fakt docela vadilo byl takovej chraplavej hlas nehodící se na to malé kuřátko a k tomu mluvil hrozně rychle, ale filmu ubral spíš ten hlas než rychlost mluvy. Jinak víc tlustější prase asi v žádném filmu už nikdy neuvidím, mělo by jse jmenovat místo Runt of the Litter třeba PIGI KIGI (( :: ale Steve Zahn ho namluvil dobře ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Neuspokojivé tržby z kin byly jedním z důvodů, proč společnost Disney koupila studio Pixar. (fiLLthe3DD)
  • Ron J. Friedman prišel do Disneyho velkovýrobny na kreslené filmy jako ostřílený scénárista. Mél za sebou neskutečné množství TV sérií, např. Charlieho andílci, Dukes of Hazard nebo Iron Man a pak se v kinech objevil také jejich animák Brother Bear. (imro)
  • Titulní hrdina v podání kuřete má na těle přes 76 tisíc bílých pírek, pod něž animátoři umístili více než 700 virtuálních svalů.
    (Zdroj: časopis Premiere, listopad 2005). (Pavlínka9)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno