Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašpytlík je malé, nešikovné kuřátko. Nikdo mu nevěří, že vidělo, jak spadl kus oblohy, a je celému městu pro smích. Co když má ale Strašpytlík přece jen pravdu? Co když to ve skutečnosti nebyl kus oblohy, ale předmět z dalekého vesmíru? Vyjde najevo, že to byl kus létajícího talíře, který mimozemšťanům odpadl z kosmické lodě. A mimozemšťané si nyní pro chybějící kus lodě přiletěli. Během návštěvy na Zemi tu ale zapomenou malého mimozemšťánka, se kterým se Strašpytlík seznámí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (161)

Petrus1 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mne to sice moc nebavilo, ale jelikož v bedně tehdy nic jinýho nebylo, dívala sem se dál a musím uznat, že sem se místy i zasmála. Sice mi nějak unikal děj, nevím, byl to takovej mix všeho možnýho a ani sem nějak nepochopila, co tím chtěli tvůrci říct (pro ty nejmenší děti), ale jedno vím jistě - fuga, cestující v akvárku jako v autě, byla bezkonkurenční :-D ()

klichem 

všechny recenze uživatele

Roztomilé kuriatko bojúce proti predsudkom okolia, sklamanniu jeho otca a UFONOM. :D no co viac si možete priať?! I ked s animáciou som nebola až tak velmi spokojná, alebo skor nebola som na takýto tym animáku zvyknuta. Prijemný film po nedelnom obede. Nie je to však žiadna pecka. Určite si však užijete koniec, ktorý ma velmi milo prekvapil. :D ()

Reklama

wipeout 

všechny recenze uživatele

Pri takej silnej konkurencii animákov aká vládne v súčastnosti sa tento nepodarený synáčik animácie nemá šancu porovnávať so svojímy staršími a omnoho zábavnješími bratríčkami. Keby bol aj človek ochotný odpustiť hroznú animáciu tak by stále ešte anarzil na pevnú stenu nudy a stereotipu, kde všetky náapdy som už neikde videl. Ono asi je to daň za množstvo projektov, ktoré boli v tejto oblasti veĺmi úspešné a z toho vychádza snaha aj s menším rozpočtom a horším scenárom zarobiť financie. Ale taká ej už konkurenicia aspoň je si z čoho vyberať. 1,5* a veľké skalmanie aj ke´d nájde sa aj pár svetlých momentov. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nehezká počítačová 3D animace (v roce 2005 asi vohromě kůl) z reklamy na cereálie (nebo z těch pořadů, které dnes vysílají dětské kanály batolatům o půlnoci, aby na ně něco blikalo), trapné písničky a nezajímavé halsové herectví. Nepochopil jsem, proč jsou obyvatelé města zvířata (to neni chyba filmu), asi aby se nalákali děcka do kina... a proč taky ne, dyť se takhle mizerně napsaný příběh mohl odehrávat kdekoli. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Uvidia, čo je to biele bravčové!“ Hoci zdanlivo plné nápadov („Možno to dajú rovno na video.“, King Kong, „Trafte kura“, tatko s poklopom od smetiaku, „Vraví, že je Skywalkerov otec?“, Lolipop), v skutočnosti skôr hysterické, ako sympatické, zopár „dojemných“ pesničiek otravuje a vizuálna stránka ma nebavila. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Titulní hrdina v podání kuřete má na těle přes 76 tisíc bílých pírek, pod něž animátoři umístili více než 700 virtuálních svalů.
    (Zdroj: časopis Premiere, listopad 2005). (Pavlínka9)
  • Neuspokojivé tržby z kin byly jedním z důvodů, proč společnost Disney koupila studio Pixar. (fiLLthe3DD)
  • Když sedí strašpytlík na střeše, je záběr zepředu a sedí blízko výstupku. Následně je záběr zezadu a strašpytlík je najednou na druhé straně. (Patrik256)

Reklama

Reklama