Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

lamps 

všechny recenze uživatele

Dost ubohá snaha o vtipné a zábavné sci-fi. Hlavně úvodní část je fakt utrpení a myslel jsem, že to nedokoukám. Pak naštěstí nastoupí Tomy Lee Jones, ten debilní čokl je konečně odstrčenej do pozadí a z hnusného mišmaše v první půli se snímek alespoň trochu naladí na tu správnou notu. Ovšem pak přijde ten"velkolepý" akční závěr, který je všechno, jen ne nápaditý a zábavný, a moje mínění je zase sraženo hluboko na dno. Ani nechci vidět připravovanou trojku... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Heavymetalové tempo, s jakým vás ústřední dvojice (rozuměj Smith – pes Frank) chrlí ultravtipné hlášky bohužel nezakryjí obrovské scénářové díry a hlavně tu největší – totiž že se u MIIB v tom zmatku a honičce za nejkomičtější situací jaksi pozapomnělo na děj. 3 hvězdičky jsou hlavně za naplněný motiv Michaela Jacksona a Frankovy zkažené zuby. MIIB je klasický případ do nebes hypované záležitosti, u které jsou nejdůležitější zákulisní informace, kdo za kolik a tak dále a na filmu jako takovém už tolik nezáleží. Velmi odfláknutý sequel ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

po jedničce neoriginální, místy zoufale nevtipné, většinu času o ničem... na druhou stranu párkrát se člověk opravdu zasměje (někdy to ovšem nejspíš nebyl záměr tvůrců) a 88 minut je tak akorát... jen by na konci neškodilo na konci bliknout i nám, divákům, abysme to dostali ze svých vzpomínek... :) oddechovka, ale jo... 50% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opět pravidlo pokračování (místo pravidlo by se to mělo jmenovat prokletí) a bohužel i MIB 2 jsou slabší než jednička. Film nepůsobí vůbec celistvě a je to spíše velký shluk nápadů a skečů, které dohromady tvoří chatrně vystavěnou sci-fi zábavu. Celé to na papíře muselo vypadat šíleně, ale zfilmované ještě šíleněji a se Smithovou nechutí k pokračování trochu nechápu, proč do toho šel (tučný šek nechme stranou:)). Když se však člověk odmyslí tu neuvěřitelnou přepálenost nejen nápadů, ale i jejich provedení, jsou zde velmi vtipná místa jako je konverzace J a K na poště (J:"Pracovali jsme spolu", K:"Já nikdy nepracoval v pohřebním ústavu"). Bohužel i většina scén i příběh působí poměrně sestříhaně a urychleně hlavně v závěru, kde "K" představí další směr pro stále větší a větší pokračování... Naneštěstí větší neznamená lepší. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel, tohle mě absolutně nechytlo. Přislo mi to jako slátanec několika akčních scén z nichž se mi dvě třetiny vůbec nelíbili. Tenhle připitomělý scénář nemohl zachránit ani Smith s Jonesem. Nebýt několika povedených fórků, akčních scén a úžasného psa, tak bych film poslal do odpadu, protože tohle se fakt Barrymu Sonnenfeldovi nepovedlo. Zkrátka další z řady zbytečných pokračování, bez kterých by se kinematografie klidně obešla....... ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Kvůli událostem 11. 9. 2001 museli filmaři na začátku a na konci filmu nahradit Světové obchodní centrum 282 metry vysokou Chrysler Bulding. (EMMY)
  • Poštovní vůz je Jeep DJ-5 Dispatcher. (sator)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama