Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (247)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Šablonovitá oddychovka, ktorá disponuje z omnoho väčším potenciálom, než čo využilo samotné prevedenie. Potápač s vtákom onhivákom a slepá fretka to rozhodne nezachráni, a tak je tu ďalšia rutina na všedné sobotné večery. A to s týmto obsadením človeka dosť nasere. Ps: Tie pasáže s Jesus Christ Superstar sú však poriadnym úletom :D ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bena Stillera i Jennifer Anistonovou. Klidně bych se s nimi podělil o poslední krabičku cigaret a kdyby hodně smutně koukali, možná bych jim i daroval ledvinu. Ale ani kdyby po sobě stříleli nebo metali porcelánem, neuvěřím, že jsou pár. Sourozenci klidně. Nejlepší přátelé beze všeho. Ale životní partneři ani náhodou. No a jestliže tohle základní jiskření nefunguje, nemůže fungovat ani scénář, který na ničem jiném nestaví. 40 % ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele

Asi to nejsou čistý čtyři, ale Stiller mi k Aniston sedne víc než pozdější filmoví partneři Sandler, Butler nebo dokonce Bateman (a to v Přátelích dopadla jejich aférka docela špatně:)) Originality film moc nepobral, dva motivy jsou dokonce k vidění i u Rachel, točené dokonce v tu samou dobu, ale nevadí. Oba dva jsou roztomilost sama a Alec Baldwin a hlavně P.S.Hoffman (výtečný, jako vždy, převyšuje ostaní o třídu) jsou akvizice k pohledání. Jedině Stillerovo posedávání na záchodě bylo trocjhu přes čáru..Dobrý dabing. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Risk je zisk Polly a to je výhra, porazí i tygra… Potud dobré, ale Reuben je takové terno, že bych ho nechtěla ani zadarmo k maxibalení vanilkového pudinku. Prcičkový humor, který s dospělými postavami s dospěláckými problémy působí na cílového diváka jako kari na náladovou peristaltiku. Stejně nepatřičná je i podivná postava P. S. Hoffmana. Projekce osobnostní havárie do bílého prášku, který si řeže pískem na nádobí? Zápletka i humor jsou únavně předvídatelné, pár slibných scén vyšumí a několik momentů je vysloveně nechutných. Navíc Ben a Jen k sobě nepasují a místo statické elektřiny to mezi nimi jen bublá jak v kuchyňském odpadu. Nejenže není důvod vidět to podruhé, není důvod to vidět ani poprvé. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tohle se dalo skouknout v pohodě až do konce. Místy hodně dobrý humor, jindy zase hodně divný humor, ale mnohdy prostě jen humor. Jak více se k tomuto filmu vyjádřit? Ben Stiller se objevuje v další romantické zamilované komedii v hlavní roli, Jennifer Aniston znovu hraje holku, o kterou bojuje nějaký muž a do toho se tu objevuje roztomilá fretka. Jak říkám, dá se to zhlédnout až do konce, ale člověk u toho nesmí přemýšlet a jeho cílem by mělo být koukat na tenhle film s tím, že se chce pouze pobavit a nic víc. Potom z toho vychází průměrné tři hvězdičky. Sice by tahle komedie spadal spíše do mírného podprůměru, ale vzhledem k tomu, že mám rád Jennifer Aniston, tak jsem se rozhodl pro ty tři hvězdičky... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • Zelená vlajka na jachte Lelanda Van Lewa (Bryan Brown), na ktorej je boxujúci klokan, viala počas Amerického pohára v jachtingu v roku 1983, v ktorom Austrália zvíťazila. (vander19)
  • Během zkoušet fretka Bena Stillera několikrát pokousala. (don corleone)
  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)

Reklama

Reklama