Reklama

Reklama

Hádej, kdo lže!

(pořad)
Komedie / Talk-show / Soutěžní
Česko, 2009, 52 min

Stejný moderátor, stejná porota, ale zbrusu nový pořad! Startuje Hádej, kdo lže? Tři soutěžící pod stejným jménem, ale jen jeden z nich mluví pravdu! A uhádnout, kdo z trojice to je, bude nelehký úkol pro Martina Zounara, Alici Bendovou, Evu Holubovou a Bohumila Klepla. Rozpoznat, co je lež, polopravda, či pravda vyžaduje trochu intuice, psychologie – někdy je třeba uchýlit se i k malé lsti a lháře zmást. Všichni členové soutěžícího trojlístku mají údajně navíc stejnou zálibu či skutečného životního „koně“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračka. Naštěstí v sobě TV Prima našla dostatek soudnosti a brzy to pochopila. Viděn 1 díl. Přesto si jsem jistý, že ten druhý by nebyl lepší. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když na Primě začala nová show "Inkognito", tak (musím to přiznat :-)) jsem byl pravidelným divákem. Byla to nová, neokoukána a vtipná soutěž. Poté, pro mě z neznámého důvodu, se změnil název na "Hádej, kdo jsem?" a to jsem pomalu přestal sledovat. A teď nás Prima chce opět překvapit novou a "zábavnou" soutěží. Nápad to není špatný, ale tváře a vtipy jsou ohrané a už taky otravné. Dvě dávám jen proto, že u nás existují/existovaly i horší pořady, ale z tohohle pořadu mi stačil jeden díl. Bohužel, nic se nedá protahovat věčně… ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Hádej, kdo jsem se mi ještě v podstatě líbilo. Sice to bylo pořád dokola, ale jako jo, bylo to v pohodě. Ovšem tenhle výplod, ten musel setsakramentsky bolet, když ho vymýšleli. Tady není zajímavého skoro nic, je to plácání se v ničem, bez nápadu, bez zábavy... Chjo, proč ty lidi vytváří takovýhle kraviny?! ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Prvně bych rád odcitoval svůj komentář k předchůdci tohoto "bůhvícotoje": "Všichni tu pořád zmiňují, jak se na to jejich rodiče/prarodiče mohou dívat, jenže já ty lidi chápu; protože jak říká má babička; "V té bedně nic lepšího není". A když se nad tím zamyslíte, tak tomu tak skutečně je, nenajdete tam jediného dobrého pořadu bez extra násilí v normální vysílací čas. Pro mě 2 hvězdičky, ale ať si ostatní kldině pár přihodí." A tím jsem vlastně skončil. K tomuto nejde více napsat. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama